• شنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۷ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 97091004128
  • خبرنگار : 71460

میزبانی جام ملت‌های آفریقا از کامرون گرفته شد

میزبانی جام ملت‌های آفریقا از کامرون گرفته شد

کنفدراسیون فوتبال آفریقا میزبانی جام ملت‌های این قاره در سال ۲۰۱۹ را از کامرون پس گرفت.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از دیلی استار، قرار بود کامرون میزبان رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا در سال ۲۰۱۹ شود اما این کشور به دلیل آماده نبودن و همچنین مسائل امنیتی نمی‌تواند این رقابت‌ها را در سال آینده میلادی میزبانی کند.

کنفدراسیون فوتبال آفریقا در دو مرحله از کشور کامرون بازدید داشت و آمادگی این کشور برای میزبانی جام ملت‌های آفریقا و برقراری نظم و امنیت را مورد بررسی قرار داد و در نهایت مشخص شد که این کشور قادر به میزبانی این رویداد نیست. به همین دلیل کنفدراسیون فوتبال آفریقا ضمن پس گرفتن میزبانی از کامرون مهلت یک ماهه‌ای را تعیین کرد که طی آن کشورهای آفریقایی تمایل خودشان را برای میزبانی جام ملت‌های آفریقا را اعلام کنند.

گفته می‌شود مراکش قرار است جایگزین کامرون برای این رقابت‌ها شود.

این برای دومین بار است که یک کشور آفریقایی از میزبانی رقابت‌های قاره‌ای محروم می‌شود. پیش‌تر کنیا نیز به دلیل همین مسائل میزبانی جام ملت‌های آفریقا منع شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha