• دوشنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98032712538
  • خبرنگار : 71567

حضور بیش از ۱۶ کشور خارجی در کارگاه بین‌المللی ترویج علم و فناوری

حضور بیش از ۱۶ کشور خارجی در کارگاه بین‌المللی ترویج علم و فناوری

اولین جلسه کارگاه بین‌المللی ترویج علم و فناوری از صبح امروز با حضور بیش از ۱۶ کشور عضو جنبش عدم تعهد در وزارت علوم آغاز شد.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه کارگاه بین‌المللی ترویج علم و فناوری از صبح امروز با حضور بیش از ۱۶ کشور عضو جنبش عدم تعهد و دکتر منصور غلامی وزیر علوم در وزارت علوم در حال برگزاری است.

شناسایی بعضی از سیاست‌های پژوهشی مشترک کشورهای عضو مرکز علم و فناوری NAM از جمله شناسایی سیاست‌های ایران و سایر کشورهای در حال توسعه، شناسایی موضوعاتی برای تحقیق و فرصت‌های مالی، کمک به ایجاد گروه‌های فعال و تاثیرگذار برای حمایت نهادی از فعالیت‌های نوآورانه در سطح ملی و روستایی و کمک به ایجاد شبکه‌های رسمی و غیررسمی از افراد ذینفع، از جمله سیاست‌گذاران، دانشگاهیان، نوآوران و دیگران، اهداف این کارگاه بین‌المللی را تشکیل می‌دهند.

از جمله محورهای این کارگاه می‌توان به شناسایی زمینه‌ها و راهبردهای آموزشی برای ترویج علم، فناوری و نوآوری، توسعه زیرساخت‌های علم و فناوری برای ترویج علم، ترویج علم از طریق سنت‌های فرهنگی بومی، نقش آموزش رسمی و غیر رسمی در ترویج علم، فناوری و نوآوری، شناسایی چالش‌ها و محدودیت‌های ترویج علم، فناوری و نوآوری، مخاطب ساختن و تحلیل رویکردهای مختلف در آموزش از راه دور و شناسایی چالش‌ها و محدودیت‌های ترویج علم اشاره کرد.

در این کارگاه، صاحب‌نظران بین‌المللی حضور داشته و به ارائه تجارب و یافته‌های علمی خود خواهند پرداخت. موضوع انتخاب شده برای این کارگاه، سیاست‌گذاری ترویج علم، نوآوری و فناوری موضوع جدید و مهمی است که برای نخستین بار در ایران مطرح می‌شود.

این کارگاه برای نخستین بار در سطح کشورهای جنبش غیرمتعهدها و جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود و جدید بودن موضوع دریچه جدیدی را بر روی سیاستگذارن مبنی بر توجه به عموم جامعه می‌گشاید.

در سال‌های اخیر «سیاست‌گذاری» ترویج علم، فناوری و نوآوری (STI) به مسئله مهمی برای توسعه تبدیل شده است. با توجه به این دیدگاه، مرکز علم و فناوری کشورهای غیرمتعهد و سایر کشورهای در حال توسعه (مرکز علم و فناوری NAM)، دهلی‌نو با مشارکت گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور تهران این کارگاه بین‌المللی را برگزار می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۳-۲۷ ۱۱:۳۸

مهمترین عنصر ترویج علم در دنیا, خبرنگاران و روزنامه نگاران علمی هستند. در این کارگاه چند نفر از خبرنگاران و روزنامه نگاران علمی حضور داشتند؟