• دوشنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98081307446
  • خبرنگار : 71604

با تلاش پژوهشگران آمریکایی صورت می‌گیرد

درمان نقص شنوایی با ابزار یک دلاری!

درمان نقص شنوایی با ابزار یک دلاری!

پژوهشگران آمریکایی، نوعی ابزار کمک شنوایی ابداع کرده‌اند که هزینه تهیه آن، کمتر از یک دلار است.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، شاید به زودی یک ابزار کمک شنوایی چاپ سه‌بعدی که هزینه آن کمتر از یک دلار است، در دسترس افراد ناشنوا قرار بگیرد و به آنها در شنیدن کمک کند.

"سعد بهاملا"(Saad Bhamla) و "سهام سینها"(Soham Sinha)، پژوهشگران "موسسه فناوری جورجیا"(GT)، ابزاری ابداع کرده‌اند که با استفاده از تجهیزات الکترونیکی کم‌هزینه و در دسترس و همچنین یک روکش چاپ سه‌بعدی ساخته شده است. ساخته این ابزار جدید، بر اساس طراحی‌های ابتدایی ابزار کمک شنوایی صورت گرفته که پیشتر ارائه شده‌اند.

بهاملا و سینها، این ابزار کمک شنوایی را برای افرادی ساخته‌اند که با افزایش سن، به نقص در شنوایی و از دست دادن آن دچار می‌شوند. این مشکل، در حال حاضر بیش از ۲۰۰ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است. افرادی که به این نوع از نقص شنوایی دچار می‌شوند، با دشواری‌هایی در شنیدن صداهای بلند رو به رو هستند؛ در نتیجه این ابزار سعی می‌کند تا این صداها را تقویت کند.

گزارش‌ها حاکی از این هستند که از هر ۴۰ نفری که در کشورهای در حال توسعه به ابزار کمک شنوایی احتیاج دارند، یک نفر از عهده تهیه آن برمی‌آید. اگرچه در حال حاضر ابزارهای ارزانتری هم وجود دارند اما این ابزارها معمولا برای افراد مبتلا به شنوایی خفیف مناسب هستند.

این ابزار شنوایی جدید، یک مدار داخلی دارد که صدا را بیش از حد افزایش می‌دهد اما بهاملا و سینها سعی دارند شدت صدا را کاهش دهند.

بهاملا گفت: من ابزار کمک شنوایی دیگری نمی‌شناسم که تا این اندازه، ارزان باشد. اگرچه پژوهشگران دیگری هم سعی کرده‌اند تا ابزارهای کمک شنوایی کم‌هزینه‌ای بسازند اما قیمت این ابزارها معمولا حدود ۱۰۰ دلار است.

اگرچه ابزارهای کمک شنوایی معمولا هزینه بالایی دارند اما هزینه، تنها مانع تهیه آنها نیست. حتی در کشورهایی مانند انگلستان که ابزارهای کمک شنوایی، رایگان هستند، تنها دو میلیون نفر از شش میلیون نفری که به مشکل شنوایی مبتلا هستند و به این ابزارها نیاز دارند، از آنها استفاده می‌کنند. بسیاری از افراد حتی نمی‌دانند که به نقص شنوایی مبتلا هستند؛ در نتیجه برای استفاده از ابزار کمک شنوایی اقدام نمی‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha