• دوشنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98091813418
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تاکید کرد

نیازمند بازتعریف ساختار جدید متناسب با شرایط جامعه در حوزه فرهنگ هستیم

نیازمند بازتعریف ساختار جدید متناسب با شرایط جامعه در حوزه فرهنگ هستیم

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه نهادهای غیررسمی جای نهادهای رسمی در حوزه فرهنگ را گرفته‌اند، گفت: ما نیازمند بازتعریف ساختار جدید فرهنگی متناسب با شرایط فعلی جامعه هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر عیسی علیزاده در نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با معاونین فرهنگی دستگاه‌ها که امروز در محل شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، بر ضرورت رصد فرهنگی کشور توسط متولیان فرهنگی تاکید کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که در حوزه فرهنگی کشور باید به آن توجه شود، امر رصد فرهنگی توسط متولیان فرهنگی کشور است. نمی‌شود گفت ما حوزه فرهنگ را نمی‌شناسیم، اما اینکه با این وجود چرا متناسب با آن سیاست‌گذاری نمی‌شود، موضوعی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی در ادامه بر ضرورت فرهنگ‌سازی در امر ازدواج تاکید کرد و گفت: در بحث ازدواج معمولا به نگرش ازدواج در جامعه توجهی نمی‌شود و در این زمینه فرهنگ‌سازی صورت نمی‌گیرد. چرا که ما نمی‌توانیم مردم را با افزایش وام ازدواج به این امر وادار کنیم. اگرچه به دلیل شرایط معیشتی و اقتصادی افراد دست به این امر نمی‌زنند، اما مطمئنا این وضعیت اصلاح خواهد شد و در کنار آن نیز باید به امر فرهنگ‌سازی در نگرش به ازدواج و تقویت آن توجه کرد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: بحث افکارسنجی و نظرسنجی یکی از اقداماتی است که برای جهاد دانشگاهی اهمیت زیادی دارد و من احساس می‌کنم نهادهای غیر رسمی جای نهادهای رسمی را در حوزه فرهنگ می‌گیرند.

علیزاده تاکید کرد: مثلا در حوزه فرهنگ جوانان ما امروزه ترجیح می‌دهند بیشتر در کافی شاپ‌ها و یا پاتوق‌ها حضور داشته باشند و آنها این فضا را بر سایر فضاهای رسمی ترجیح می‌دهند و متولیان پیگیری این موارد نیز نیروی انتظامی است که البته باید تاکید کرد که مگر در این مکان‌ها جرمی صورت می‌گیرد که متولی پیگیری آن نیروی انتظامی است.

وی بر ضرورت تعریف ساختار جدید متناسب با شرایط فرهنگی در کشور تاکید کرد و گفت: ما باید ساختار جدید ایجاد کنیم که در آن تغییر و تحولات شرایط جدید در حوزه فرهنگ نیز مورد توجه قرار بگیرد.

علیزاده با اشاره به ضرورت توجه به نیازهای نسل جدید و برخی از تعارض‌های آن با نظام ارزشی خانواده ها گفت: گاهی این تضاد موجب می شود خانواده ها برای نگه داشتن فرزند خود در کانون خانواده، از ارزشها و هنجارهای مورد پذیرش خود هم فاصله بگیرند. بنابراین باید برای ایجاد تعادل میان نیازها و مطالبات نسل جدید از یک سو و نظام ارزشی جامعه، بویژه خانواده ها طرح و برنامه داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha