• سه‌شنبه / ۳ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98100302258
  • منبع : دانشگاه علامه طباطبایی

معاون پژوهشی دانشگاه علامه مطرح کرد

ارتباط چالش‌های کشور با عدم استفاده از ذخیره دانایی

ارتباط چالش‌های کشور با عدم استفاده از ذخیره دانایی

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: بسیاری از اندیشمندان معتقدند مشکلات و چالش‌های ما بیش از هرچیزی به علت عدم استفاده بهینه از ذخیره دانایی در کشور است.

به گزارش ایسنا، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی در آیین معرفی و تقدیر از پژوهشگران برتر این دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این دانشگاه گفت: این قابلیت‌ها بیش از آن چیزی است که به فعلیت رسیده و درخواست از اعضای هیأت علمی دانشگاه این است تا با تلاش و همکاری بتوانیم قابلیت‌های دانشگاه را آن گونه که هست بارور کرده و به فعلیت برسانیم.

دکتر جلال دهقانی فیروزآبادی در ادامه با بیان سیاست‌ها و اهداف کلی حوزه پژوهش دانشگاه علامه اظهار کرد: تقویت انجام پژوهش های تقاضا محور و کاربردی و حل مشکل یکی از سیاست ها و اولویت های معاونت پژوهشی است.

وی افزود: به طور کلی در رنکینگ ها و رتبه بندی دانشگاه ها، پژوهش بسیار مهم است و بر این اساس ما به دنبال این هستیم که علاوه بر تولید علم محض، انتقادی و کاربردی هم اقدام کنیم تا بتوانیم علاوه بر مشکل گشایی،کمک به حل مشکلات و چالش های موجود کشور داشته باشیم، همان طور که طی سال های قبل اقدامات و ساز و کارهای مختلف و خوبی از جمله؛ تهیه و تدوین بسته های سیاست­گذاری، تشکیل خوشه های مشورتی و نیز برگزاری نشست های حل مسئله را در زمینه ایجاد های لازم شاهد بودیم که امیدوارم با زمینه های مختلف تخصصی دانشکده ها و کمک اعضای هیات علمی به عملی شدن به این مکانیزم کمک کنند.

دهقانی فیروزآبادی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اهمیت تقویت همکاری بین جامعه و صنعت، متذکر شد: دانشگاه بدون جامعه و صنعت نمی‌تواند کارکرد اصلی خود را ایفا کند و باید بتوانیم در حوزه جامعه و صنعت از حاصل اندیشه و فکر اعضای هیات علمی استفاده کنیم.

 معاون پژوهشی دانشگاه، سیاست و رویکرد دیگر پژوهشی دانشگاه علامه را افزایش تولیدات بین المللی برشمرد و افزود: معتقدم قابلیت های عملی، دانش و ذخیره دانایی دانشگاه علامه طباطبائی در سطح بین المللی بیش از آن چیزی است که معرفی کردیم و تلاش داریم که بتوانیم این داشته ها را در عرصه بین المللی عرضه کنیم.

وی خطاب به اعضای هیات علمی گفت: تقاضا دارم با راهنمایی شما و قابلیت های دانشکده ها در رسیدن به این هدف تلاش کرده و آن را در عرصه بین المللی ارائه کنیم.

دهقانی فیروزآبادی ارتقای جایگاه و اعتبار بین المللی دانشگاه را از سیاست‌های مورد تاکید این حوزه برشمرد و گفت: ارتقای نقش دانشگاه در تصمیم سازی و سیاست­گذاری از اهمیت بالایی برخوردار است. ما نیاز به سیاست دانش بنیان داریم و بسیاری از اندیشمندان معتقدند مشکلات و چالش های ما بیش از هرچیزی به علت عدم استفاده بهینه از ذخیره دانایی در کشور است که امید است بتوانیم بخشی از آن را تأمین کنیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود ارتقای فرهنگ اخلاق در پژوهش را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: عالمان ما علاوه بر این که در عرصه علمی سرآمد بودند، همواره آموزگاران اخلاق بودند و جامعه امروز ما بیش از هر روز نیاز به این دارد که ما فرهنگ اخلاق را نشر و ترویج دهیم، چرا که نیاز به تربیت عالم متخلق داریم، نه عالم متقلب.

معاون پژوهشی دانشگاه اضافه کرد: بسیاری از نابسامانی های امروز جامعه ما به حوزه دانش، آن گونه که باید رعایت شود، نیست و ما باید متخلق به اخلاق باشیم تا دیگران از ما بیاموزند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، وی در پایان سخنانش به ارائه گزارشی از اقدامات حوزه های مختلف و دستاوردهای حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha