• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99010602488
  • خبرنگار : 71607

ابتلای یک فرد به ویروس کرونا در مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا

ابتلای یک فرد به ویروس کرونا در مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا

چندی پیش آژانس فضایی اروپا اعلام کرد با مشورت با "آژانس فضایی روسیه" (Roscosmos) پرتاب مریخ نورد اگزومارس را که قرار بود ماه ژوئیه سال جاری پرتاب شود به دلیل شیوع ویروس کرونا و برخی مشکلات فنی دو سال به تعویق انداخته‌ است و حال نیز ابتلای یک کارمند "مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا" (ESOC) به بیماری "کووید-۱۹ "عملکرد ۴ ماموریت را تحت تاثیر قرار داده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، با توجه با اینکه جهان درگیر شیوع "کرونا ویروس" است، آژانس فضایی اروپا هم از این قائده مستثنی نیست و تدابیری در این رابطه اندیشیده است. اخیرا این سازمان از ابتلای یک کارمند "مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا" در دارمشتات آلمان خبر داد.

مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا مرکز اصلی کنترل ماموریت‌ها برای آژانس فضایی اروپا (ESA ای‌اس‌آ) است و در دارمشتات آلمان قرار دارد.

شیوع ویروس کرونا که اخیرا بیماری کووید ۱۹ نام گرفته سبب شده تا آژانس فضایی اروپا تعدادی از ماموریتهای مهم خود را به طور موقت متوقف کند و یا نظارت دائم بر آنها نداشته باشد. برای کاهش خطر ابتلا پرسنل بیشتر آژانس فضایی به این ویروس ، کارمند "مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا" در دارمشتات، آلمان تعداد بسیاری از کارمندان خود را دورکار کرده است و تنها چند کارمند هستند که به نظارت مستقیم بر فضاپیماهایی که مسئول جمع آوری داده ها هستند، می پردازند.

بیماری کووید-۱۹ عملکرد فضاپیماهایی که حتی صدها میلیون مایل از زمین فاصله دارند را تحت تاثیر قرار داده است چراکه مهندسان اکنون دیگر نمی توانند به طور دائمی بر روی عملکرد آنها نظارت کنند.

محدودیت های آژانس فضایی اروپا پس از ابتلای یک فرد در مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا  برای حضور پرسنل اخیراً شدت گرفته است به نوعی که آنها به فکر خاموش کردن موقتی برخی فضاپیماها و ماموریتها هستند. آنها اعلام کرده اند قصد دارند ۴ ماموریت را به گونه ای که ساختار آنها صدمه نبیند متوقف کنند که آن ماموریتها شامل مدارگرد ردیاب گاز اگزومارس (ExoMars Trace Gas Orbiter) ، مارس اکسپرس (Mars Express) ، مدارگرد خورشیدی "سولار اوربیتر" و ماموریت بپی‌کلمبو هستند.

"پائولو فرری" (Paolo Ferri) ، مسئول عملیات مأموریت آژانس فضایی اروپا در این باره گفت: طی روزهای آینده ، ماموریت های بین سیاره ای ما به تدریج به یک پیکربندی ایمن هدایت می شوند ، به این ترتیب پس از آن دیگر نیاز به نظارت مداوم ما نخواهد بود چراکه این کاوشگرها به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند دوره های طولانی با تعامل محدود و یا بدون تعامل با زمین به کار خود ادامه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha