• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99041511018
  • خبرنگار : 30054

همه‌چیز درباره سرویس‌های ابری و هر آنچه که باید درباره رایانش ابری بدانید

همه‌چیز درباره سرویس‌های ابری و هر آنچه که باید درباره رایانش ابری بدانید

رایانش ابری ارائه خدمات محاسباتی براساس تقاضا (از برنامه‌های کاربردی گرفته تا ذخیره‌سازی و قدرت پردازش) به‌طورمعمول از طریق اینترنت و بر اساس مبلغ پرداختی است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام فینتو، شرکت‌ها به‌جای داشتن زیرساخت‌های محاسباتی یا مراکز داده خود، می‌توانند دسترسی به هر چیزی را از برنامه‌های کاربردی گرفته تا ذخیره‌سازی را از ارائه‌دهنده خدمات ابری اجاره کنند.

محاسبات ابری چگونه کار می‌کند؟

یکی از مزایای استفاده از خدمات رایانش ابری این است که شرکت‌ها می‌توانند از هزینه‌های پیش روی در اختیار داشتن و حفظ زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود جلوگیری کنند و در عوض در هنگام استفاده، تنها هزینه‌های مورد استفاده خود را پرداخت کنند.

رایانش ابری خدمات گسترده‌ای را در برمی‌گیرد که هر روز با آن سر و کار داریم. این شامل خدمات مصرف‌کننده مانند Gmail یا پشتیبان‌گیری از عکس در تلفن هوشمند شماست، یا سرویس‌هایی که به شرکت‌های بزرگ امکان می‌دهد همه داده‌های خود را میزبانی کرده و تمام برنامه‌های خود را در ابر اجرا کنند.

چرا به آن رایانش ابری گفته می‌شود؟

یک مفهوم اساسی در مورد محاسبات ابری این است که مکان سرویس و بسیاری از جزئیات مانند سخت‌افزار یا سیستم‌عامل که روی آن کار می‌کند تا حد زیادی برای کاربر مجهول است.

همچنین، استعاره ابر از تعریفی قدیمی در شبکه مخابراتی گرفته‌ شده که در آن شبکه تلفن عمومی (و بعداً اینترنت) غالباً به‌ عنوان ابر نمایش داده می‌شد تا بیان کند که این موضوع شبیه ابر درونش مخفی است و دانستن آن برای کاربر مهم نیست.

امنیت رایانش ابری یک مزیت انکار ناپذیر

شرکتی که در زمینه اجرا و تأمین امنیت این خدمات تخصص دارد، احتمالاً مهارت‌های بهتری دارد و کارکنان با تجربه‌تری از یک تجارت کوچک می‌تواند استخدام کند، بنابراین سرویس‌های ابری می‌توانند یک سرویس ایمن‌تر و کارآمدتر را برای کاربران نهایی ارائه دهند.

همچنین این شرکت‌ها از رمزگزاری‌ها و آخرین سیستم‌های امنیتی استفاده می‌کنند که احتمال بروز مشکل را به صفر می‌رساند. برای مثال بانک‌ها که تقریبا با اهمیت‌ترین اطلاعات را در اختیار دارند با رعایت نکات امنیتی به‌ راحتی خدماتی خوب را به مشتریانشان ارائه می‌دهند.

ارائه‌دهندگان خدمات ابری مقابله با خطرات امنیتی ابر را به‌عنوان یک مسئولیت مشترک بیان می‌کنند. در این مدل، ارائه‌دهنده خدمات ابری، امنیت ابر خود را پوشش می‌دهد و مشتری امنیت آنچه در آن قرار داده‌ شده است را پوشش می‌دهد.

در هر سرویس ابری (از سرویس نرم افزاری (SaaS) مانند Microsoft Office ۳۶۵ گرفته تا خدمات زیرساختی (IaaS) مانند خدمات وب آمازون (AWS)) مشتری رایانش ابری همیشه مسئولیت محافظت از داده‌های خود را دارد تا از تهدیدات امنیتی و کنترل دسترسی به آن جلوگیری شود.

اگر کمی به موضوع با دقت نگاه کنید متوجه خواهید شد که سازمان شما از خدمات ابری استفاده می‌کند، حتی اگر آن سرویس‌های ابری یک استراتژی اصلی برای فناوری اطلاعات شما (IT) نباشند. پس برای کاهش خطرات امنیتی محاسبات ابری، سه روش برتر برای شناخت سرویس‌دهنده مطمئن وجود دارد که باید به آن توجه کرد:

. بارها و بارها بهبود بخشیدن کیفیت کد در کاهش سوءاستفاده و آسیب‌پذیری‌ها و افزایش سرعت توسعه برنامه‌ها و استقرار ویژگی‌ها به اثبات رسیده است. پس از سرویس‌هایی استفاده کنید که از افراد مجرب استفاده می‌کنند و آنها را می‌شناسید.

. کمبود منابع امنیتی، همراه با افزایش حجم و سرعت تهدیدهای امنیتی، به این معنی است که حتی مجرب‌ترین متخصص امنیت نمی‌تواند به‌تنهایی از پس این مسئولیت بربیاید.

پس به یاد داشته باشید که تیم‌های متخصص معمولا از اتومایسون‌های پیشرفته استفاده می‌کنند که علاوه بر بالا بردن امنیت، وظایف انسان را نیز در سازمان به حداقل می‌رساند.

. یک سیستم مدیریت یکپارچه، پیچیدگی را با جمع‌کردن قطعات و ساده کردن جریان کار کاهش می‌دهد. پس به یاد داشته باشید امنیت یکپارچه نیازمند مدیریت متمرکز و دقیق است.

کاربرد رایانش ابری در محصولات فینتو

نرم افزار حقوق و دستمزد و نرم افزار تنخواه گردان آنلاین فینتو با بهره‌گیری از تکنولوژی رایانش ابری علاوه بر امکان دسترسی آسان از هر مکان، هزینه‌های کمتر هم در مقایسه با سیستم‌های قدیمی دارد. ما در فینتو این امکان را برای کاربرانمان فراهم کردیم که از هر مکان و در هرزمانی و با هر دستگاهی به فینتو دسترسی داشته باشند.

از دیگر مزیت‌های استفاده از سیستم‌های رایانش‌های ابری می‌توان به کم شدن احتمال از دست رفتن اطلاعات به دلیل خرابی سخت‌افزار اشاره کرد. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که به دلیل یک نوسان برق ساده و یا صدمه دیدن سخت‌افزار تمامی اطلاعات شما از بین برود. باید گفت در سیستم‌های ابری این مشکلات تقریبا به صفر می‌رسد.
فینتو همچنین برای حفظ اطلاعات مالی کاربران اقدام به رمزنگاری آن‌ها کرده و با بهره‌گیری از بسترهای مناسب و به‌کارگیری روش‌های تامین امنیت داده حریم خصوصی مالی کاربرانش را حفظ می‌کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha