• پنجشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: علم ورزش
  • کد خبر: 99072418041
  • خبرنگار : 99999

برگزاری دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در استان اردبیل

برگزاری دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در استان اردبیل

دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری علم و فناوری اردبیل، دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

پژوهش، نقشه راه دستگاه های اجرایی برای تحقق اهداف برنامه های توسعه ای است

سجاد انوشیروانی مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در این همایش گفت: برای تحقق برنامه ششم توسعه، موظف هستیم که از پژوهش های علمی حمایت کنیم.

وی به اهمیت پژوهش در ورزش اشاره کرد و گفت: خلأهای بزرگی در بین علم ورزش وجود دارد و باید با استفاده از یافته های پژوهشی بتوانیم این خلأها را پر کنیم.

انوشیروانی با بیان اینکه پژوهشگری در واقع نقشه راه دستگاه های اجرایی برای تحقق اهداف برنامه های توسعه ای است، گفت: پژوهش های کاربردی در واقع زمانی معنی پیدا می کند که به آنها اهمیت داده شده و به کارگیری شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در ادامه افزود: اداره کل ورزش و جوانان یکی از متولیان ساماندهی امور جوانان است و مدیران این اداره باید پژووهش را در اولویت برنامه های خود قرار دهند تا بتوانند در مسیر درست حرکت کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل به استفاده از یافته های علمی در استعدادسنجی ورزشی اشاره کرد و گفت: استفاده از شیوه های علمی استعداد سنجی به ورزشکاران کمک می کند تا با برداشتن گام صد درصدی در مسیر درست هدایت شده و توانایی آنها شکوفا شود.

ارسال ۳۲۵ مقاله علمی به دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی

مهرداد محرم زاده دبیر علمی همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی از پذیرش ۳۲۵ مقاله علمی از دانشگاه های سراسر کشور  و همچنین دانشگاه های ترکیه و عراق خبر داد و گفت: فراخوان دومین همایش بین المللی تازه های  پژوهش در علوم ورزشی پس از دریافت مجوزهای لازم از آبان  ۹۸ آغاز شد که بعد از پایان مهلت فراخوان تعداد ۲۶۷ مقاله به مرحله داوری راه یافتند.

وی با بیان اینکه داوری آثار رسیده در سه مرحله انجام گرفت، گفت: مقالات رسیده در سه پنل مدیریت رفتار، بیومکانیک و تکنولوژی ورزشی و آسیب شناسی ورزشی طبقه بندی شدند که در نهایت ۲۵۵ مقاله در قالب پوستر، ۸ سخنرانی در پنل های تخصصی و ۸ سخنرانی کلیدی توسط صاحبان مقالات از دانشگاه های ایران، ترکیه، عراق و آذربایجان ارائه خواهند شد.

محرم زاده در پایان سخنان خود به سایر فعالیت های گروه آموزشی تربیت بدنی دانشگاه محقق اردبیلی اشاره کرد و گفت: برگزاری کنکور عملی تربیت بدنی در مقطع کارشناسی و اخذ مجوز راه اندازی دکتری مدیریت ورزشیو ارتقای رتبه مجله تخصصی جَست در نشریات تخصصی وزارت علوم از جمله فعالیت های علمی اخیر مرتبط با تربیت بدنی دانشگاه محقق اردبیلی است.

سلامت جامعه فردا در گرو یافته های پژوهشی دانشمندان امروز

سیدعبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان به اهمیت تحقیق و پژوهش در حوزه ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: نهادهای علمی با ارائه راهکارهای علمی از فقر حرکتی در جامعه بکاهند.

وی در ابتدای سخنان خود به فراسیدن هفته تربیت بدنی پرداخت و گفت: هفته تربیت بدتی فرصت انعکاس دستاوردهای ورزشی به مردم است، دستگاه های متولی تربیت بدنی با انعکاس توفیقات مختلف در حوزه های اجرایی، فنی و زیرساختی به جامعه تلاش کنند تا پیشرفت ها در این حوزه بهتر دیده شده و مردم در جریان خدمت رسانی به جوانان قرار گیرند.

احمدی با بیان اینکه دست اندرکاران ورزش و جوانان باید زمینه های مشارکت حداکثری مردم در امر ورزش را فراهم کنند به شرایط کرونایی حاکم بر جهان  و کشور اشاره کرد و گفت: شرایط امروز با اینکه محدودیت های زیادی را در اجرای برنامه های اجتماعی محور ایجاد کرده است، اما پژوهشگران و صاحبان ایده و تفکر در این شرایط حاد بیکار ننشسته و با الگوسازی در برنامه های ورزشی، شرایطی را ایجاد کردند که مورد تحسین جوامع جهانی از جمله سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان افزود: پژوهشگران علوم ورزشی در ایام کرونا، شرایطی را در جامعه ایجاد کردند که به الگوهای جهانی تبدیل شدند، همه این برنامه ها در راستای ارتقای سلامت مردم برنامه ریزی و اجرا شد تا در این شرایط بحرانی، مردم با تحرک کافی ضمن ارتقای سلامت، شادابی جسم و روح با تقویت سیستم ایمنی خود برابر ویروس کرونا مقاوم شوند.

وی از برنامه های ورزشی به عنوان سالم ترین برنامه های غنی سازی اوقات فراغت نام برد و گفت: در برنامه های اجراشده در طول ایام کرونا، پژوهشگران و مربیان ورزشی با ترغیب مردم به ورزش در خانه ها این محیط ها کوچک را تبدیل به باشگاه های خانوادگی کردند تا نسل های جوان با بازخوانی بازی های ادوار تاریخی این مرز و بوم، ضمن تقویت نشاط خانوادگی به آداب و رسوم آبا و اجدادی بازگردند.

این مسئول ورزشی در بخش دیگری از سخنان خود به بخش دانشگاهی و امر آموزش و پژوهش نیز اشاره کرد و گفت: امروز دانشگاهیان با نیاز سنجی جامعه در خصوص ورزش می توانند با کارهای علمی و پژوهشی راهکارهای مناسبی را جهت  افزایش تحرک در جامعه ارائه کنند.

وی ادامه داد: دانشکده های تربیت بدنی در این زمینه باید با مسئولیت اجتماعی و دغدغه آینده محوری وارد امر آموزش و پژوهش در حوزه وزش شوند. در هر حال همه باید تلاش کنند تا با حس مسئولیت  پذیری اجتماعی در حوزه ورزش، تحرک را به میان مردم بیاورند تا با اقبال عمومی و مشارکت مردمی دوباره نشاط و پویایی به جامعه  برگردد.

احمدی خاطرنشان کرد: نهادهای علمی می توانند نیروی محرکه فقرزدایی تحرک در مردم شوند. آگاهی بخشی به اقشار مختلف جامعه از جمله مهمترین اولویت های نهادهای علمی در خصوص ورزش به جامعه است.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان در پایان سخنان خود خواستار ارتقای سطح همایش های ملی در زمینه تازه های علوم ورزشی شد و گفت: سلامت جامعه فردا ، در گرو یافته های پژوهشی دانشمندان امروز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha