• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99072921389
  • خبرنگار : 30054

کرونا، بهترین فرصت برای خرابکاران اینترنتی

کرونا، بهترین فرصت برای خرابکاران اینترنتی

با وجود گذشت چندین ماه از بیماری کرونا در سراسر جهان، بدافزار نویسان و خرابکاران رایانه ای به شدت در حال سوء استفاده از شرایط موجود می باشند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام پادویش من، از حملات گسترده به مراکز دولتی و پزشکی در سراسر دنیا گرفته تا ارسال ایمیل های آلوده با محتوای به ظاهر آموزشی در مورد کرونا به کاربران عادی در سراسر اینترنت، موج متفاوتی از حملات بدافزاری را تشکیل داده اند.

افزایش دورکاری ها

با شیوع کرونا بسیاری از کسب و کارها برای حفظ سلامتی کارکنان و همچنین کاهش رفت و آمدها، اقدام به راه اندازی سیستم های دورکاری نموده اند. آماده نبودن بسترهای امن برای دورکاری، توجه بسیاری از خرابکاران اینترنتی را به خود جلب کرده است.

آنها با استفاده از خلاهای امنیتی موجود، اقدام به حملات گسترده و انتشار انواع بدافزارها کرده اند. نگرانی تک تک ما در مورد ویروس ناشناخته کرونا موجب شده تا به دفعات برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر درباره این ویروس در شبکه های اجتماعی روی هر لینکی کلیک کرده و یا هر نرم افزار ناشناسی را نصب نماییم، که این امر خطرات زیادی را بوجود می آورد. در ادامه یکی از این خطرات را بررسی خواهیم کرد.

استفاده از یک نگرانی عمومی برای انتشار فایل های مخرب

یکی از خطراتی که در زمان شیوع بیماری کرونا در فضای مجازی ما را تهدید می کند، فعالیت های خرابکارانه مربوط به یک ویروس تروجان (نوعی ویروس رایانه ای که اطلاعات کاربران را سرقت می نماید.

این تروجان خود را یک برنامه کاربردی از طرف سازمان بهداشت جهانی معرفی می کند. طبیعتا نگرانی از بیماری بطور خود به خود بسیاری از کاربران را به نصب برنامه های تست سلامتی و یا اطلاع از آخرین اخبار کرونا ترغیب می کند همین موضوع دست مایه انتشار این تروجان مخرب شده است.

بسیاری از کاربران تنها با دیدن نام سازمان بهداشت جهانی و بدون توجه به درستی این ادعا اقدام به نصب این برنامه می کنند. در واقع این افراد با دست خود، تروجان BAT.starter.cov را روی رایانه شخصی خود دانلود و نصب می کنند. اما این پایان کار نیست.

بعد از آلودگی سیستم، با ارسال هر فایلی از رایانه تان به رایانه دوستان، همکاران و ... آنها را نیز در معرض آلودگی به این تروجان قرار می دهید. به همین راحتی بدافزار نویسان موفق به انتشار تروجان خود می شوند.

آیا من هم به این تروجان آلوده شده ام؟

اگر هر کدام از نشانه های زیر را در رایانه خود مشاهده کردید، امکان آلودگی رایانه شما به این تروجان و یا بدافزارهای مشابه وجود دارد:

. جایگزین شدن صفحه پیش‌زمینه ویندوز با زمینه کاملاً مشکی و عدم امکان تغییر آن

. تغییر در شکل مکان نمای ماوس

. بالا آمدن پنجره اخطار آلوده شدن سیستم و باز شدن مجدد آن پس از بستن

راه حل چیست؟

. جهت پیشگیری از ورود این نوع بدافزارها به سیستم، پیشنهاد می‌شود از کلیک بر روی لینک‌های مشکوک خودداری کنید.

. فایل‌های ضمیمه ایمیل‌ها را قبل از اجرا، حتما به وسیله یک آنتی ویروس مطمئن اسکن نمایید.

. آشنایی با فرد خاص دلیلی بر آلوده نبودن رایانه او نیست. از باز کردن فایل های ناشناس و مشکوک ارسال شده توسط دوستانتان از هر طریقی (مانند ایمیل، حافظه جانبی، ارسال در شبکه و ...) خودداری کرده و حتما فایل ارسالی را با یک آنتی ویروس اورجینال اسکن کنید.

. جهت محافظت کامل از رایانه تان، از آنتی ویروس پادویش «نسخه امنیت کامل» استفاده نمایید. شما می توانید به مدت ۲۰ روز این آنتی ویروس را بصورت رایگان، نصب و استفاده نموده و در این مدت از یک آنتی ویروس رایگان لذت ببرید. سپس در صورت رضایت می توانید لایسنس آنتی ویروس پادویش را از سایت «پادویش من» خریداری نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آنتی ویروس پادویش به سایت www.mypadvish.ir مراجعه نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha