• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99092721163
  • خبرنگار : 30057

معاون نوآوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری اعلام کرد

۴۶ درصد مشتریان نمایشگاه "ایران‌ساخت" دانشگاه‌ها هستند/اختصاص یارانه معاونت به تجهیزات "های‎تک"

۴۶ درصد مشتریان نمایشگاه "ایران‌ساخت" دانشگاه‌ها هستند/اختصاص یارانه معاونت به تجهیزات "های‎تک"

معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه در سال گذشته ۴۶ درصد خرید از نمایشگاه‌ تجهیزات ساخت داخل توسط واحدهای تابعه وزارت علوم صورت گرفته است، ابراز امیدواری کرد که بودجه دانشگاه‌ها به گونه‌ای اختصاص یابد که این روند در سال جاری نیز ادامه داشته باشد.

به گزارش ایسنا پیمان صالحی امروز در مراسم افتتاح هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت و بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و بازار که به صورت آنلاین در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه نمایشگاه امسال مانند سال‌های گذشته دستاوردهای بزرگی در زمینه تجهیزات دارد، افزود: ما مفتخر هستیم که جوانان ایرانی از محصولات ایران‌ساخت استفاده می‌کنند و تجربه نشان داده که توانستیم قله‌های ساخت تجهیزات پیشرفته را در نوردیم و به مرحله سرریز فناوری برسیم.

وی یادآور شد: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان توانستند در حوزه تجهیزات مرتبط با کرونا ورود پیدا کنند و در این نمایشگاه نیز این دستاوردها به نمایش گذاشته شده است.

صالحی با بیان اینکه در طی چند سال اخیر شرکت‌های نوپا در نمایشگاه تجهیزات حضور داشتند که اکنون به شرکت بزرگ تبدیل شده‌اند، خاطر نشان کرد: اکنون این شرکت‌ها در بازارهای بین‌المللی حضور دارند. از  این رو باید گفت هر ساله شرکت‌های جدیدی در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران‌ساخت حضور پیدا می‌کنند که می‌توانند در آینده به مرحله‌ای برسند که محصولات قابل رقابتی داشته باشند.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی این نوع شرکت‌های پویا را با واژه "تک شاخ" توصیف کرد و ادامه داد: در ابتدای برگزاری نمایشگاه تجهیزات به همه محصولات ۵۰ درصد یارانه اختصاص می‌یافت، اما اکنون به مرحله‌ای رسیدیم که بیشترین یارانه از سوی معاونت علمی به تجهیزات با تکنولوژی‌های بالا تعلق می‌گیرد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه هفتم تجهیزات در سال رونق تولید برگزار شد، گفت: در هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات ۲۶۰ درصد جهش تولید نسبت به نمایشگاه ششم برآورد شده بود و این نشان می‌دهد که شرکت‌های دانش‌بنیان توانستند فناوری‌های خوبی به بازار عرضه کنند.

صالحی با تاکید بر اینکه در سال گذشته ۴۶ درصد خرید توسط واحدهای تابعه وزارت علوم صورت گرفت و ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌های وزارت علوم این روند در هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ادامه داشته باشد.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین ابراز امیدواری کرد که بودجه‌های دانشگاهی طوری اختصاص یابد که این نهادها بتوانند خریدهای خود را از تجهیزات ساخت داخل و از نمایشگاه تجهیزات داشته باشند و خاطر نشان کرد: تمام واحدهای تابعه وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه آزاد، آموزش و پرورش، مدارس، هنرستان‌ها و پژوهش‌سراها مشمول یارانه خرید تجهیزات از این نمایشگاه هستند.

وی افزود: باید بودجه‌های دولتی را اهرم کنیم تا بتوانیم دانشگاه‌ها و مراکز علمی را تجهیز کنیم.

صالحی با اشاره به میزان فروش شرکت‌ها در هفت دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی گفت: در مجموع ۸۳۰ میلیارد تومان میزان فروش شرکت‌های دانش‌بنیان در هفت دوره نمایشگاه بوده و در مجموع ۳۵ درصد یارانه از سوی معاونت علمی به شرکت‌ها در قالب یارانه پرداخت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha