• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99102519256
  • خبرنگار : 71575

اخباری: بازی فردا ۶ امتیازی است/ باید به مربیان جوان فرصت داد

اخباری: بازی فردا ۶ امتیازی است/ باید به مربیان جوان فرصت داد

سرمربی موقت ماشین‌سازی معتقد است تحت فشار قرار دادن مربیان جوان نتیجه‌بخش نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، محمدسعید اخباری، سرمربی تیم فوتبال ماشین‌سازی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر نساجی گفت: تقابل دو تیم پرطرفدار را پیش رو داریم. هواداران دو تیم فوتبال‌فهم هستند و منتظر دیدار جذاب و تاکتیکی هستند. دیگر نقطه مشترک دو تیم، خصوص بودن هر دو است. در این ایام سخت اقتصادی، کسانی حاضر شدند به خاطر جوانان شهرشان، از مال و پولشان هزینه کنند.

وی ادامه داد: نساجی تیمی باکیفیت و با ساختاری خوب است. کادر فنی بادانشی دارد و کار سختی داریم‌. این یکی از مهم‌ترین بازی‌های ماست و تقابل ۶ امتیازی محسوب می‌شود. تیمی برنده است که بتواند از موقعیت‌هایش استفاده کند. تیم ما ۹۶ درصد نسبت به سال گذشته تغییر کرده و ۲۴ بازیکن جدید آمده و فقط اتابک زارعی در تیم مانده است. ما کم‌هزینه‌ترین تیم لیگ هستیم و جوانانی داریم که آمده‌اند حق خود را از فوتبال بگیرند. در دیدار با مس آن قدر بازیکنان خوب بازی کردند که نمی‌توانستیم بعد از بازی آن‌ها را جدا کنیم.

او ادامه داد: چشم و امید این مجموعه به بقای ماشین‌سازی است. از تیم حریف، از خودمان و از برگزارکننده‌ها می‌خواهم که حالا که داور جوان برای بازی انتخاب شده، فضا را به سمتی نبریم که تمرکز و شرایط داور را به هم بریزیم. این بیانیه‌هایی که تیم حریف صادر شده، روی داور تاثیر می‌گذارد. من در این ۵ بازی که سرمربی ماشین‌سازی بوده‌ام، در ۴ بازی از داوری ضربه خورده‌ایم ولی هیچ‌وقت از داوری صحبت نکردیم. خطای بی‌مورد یا پنالتی اشتباه علیه ما گرفتند اما صحبت نکردیم. نگرانیم که این بیانیه‌های قبل بازی داوران و مسئولان برگزاری را تحت‌الشعاع قرار دهد.

اخباری درباره بقای تیمش در لیگ برتر گفت: این تیم زمان می‌برد به هماهنگی برسد. این تلاش و غیرتی که در تمرینات از بازیکنان می‌بینیم، این تیم قطعا در لیگ می‌ماند و به رتبه‌های خوب می‌رسد. بازیکنان ما در بازی‌های قبلی هم نشان دادند که کارهای بزرگی می‌توانند بکنند.

مربی ماشین‌سازی درباره جوانگرایی در مربیگری تصریح کرد: بحث طولانی است و نمی‌توان در یک جمله توضیح داد. وقتی در بدنه دولت، از یک وزیر دهه شصتی استفاده شده و در سایر ارگان‌های دیگر از مدیران جوان استفاده شده، چه ایرادی دارد این کار در فوتبال صورت بگیرد؟ مربی‌هایی که بحث سواد و دانش را توانستند تزریق کنند. سن و سال در فوتبال دنیا دیگر معنی ندارد. در همین لیگ حتی بازیکنی داریم که با ۳۸ سال سن از بسیاری از جوانان بهتر بازی می‌کند. باید به مربی جوان فرصت دهد، ساختار داد، امکانات سخت‌افزاری داد.

او همچنین گفت: باید دوره‌ای را برای او در نظر بگیرند و نباید تحت فشار بگذارند زیرا جوابگو نخواهند بود. من این مساله را در خصوص خودم نمی‌گویم. در کشور ما هنوز فرق معنی دو کلمه " سابقه" و "تجربه" به صورت کامل تفهیم نشد و همه فکر می‌کنند سابقه زیاد، همان تجربه است. یکی ممکن است تجربه‌ای را در سابقه‌ای کم به دست بیاورد. این چیزها ملاک نیست. من این اقتخار را داشته‌ام در ۱۲ سالی که در لیگ برتر بوده‌ام با مربیان بزرگی مثل مهدی تارتار، رسول کربکندی، سیروس پورموسوی، عبدالله ویسی، حمید استیلی، وینگو بگوویچ، جلال چراغپور، فراز کمالوند و مجید جلالی کار کرده‌ام. سعی کردم از هر کدام مطلبی یاد بگیرم. رسالت ما تزریق دانش و سبک به بازیکنان جوان است و این فاصله کم می‌تواند به انتقال آن کمک کند. اجازه بدهند این اتفاق از بحث‌های کلان کشور تا مربیگری در فوتبال بیفتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha