• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 99110100098
  • منبع : باشگاه دانشجویان

توانمندسازی دانشجویان برای مقابله با آسیب‌ها و چالش‌های اجتماعی

توانمندسازی دانشجویان برای مقابله با آسیب‌ها و چالش‌های اجتماعی

کانون دانشجویی همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با دو هدف اصلی پیشگیری از شیوع آسیب روانی ـ اجتماعی و کمک به ارتقای سلامت روانی اجتماعی دانشجویان سعی دارد تا علاوه بر پیشگیری از آسیب ها، نیروهای متعهد و متخصصی را تربیت کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، فاطمه زوری ـ دبیر کانون همتایاران سلامت روان بیان کرد: یکی از دغدغه های امروز جامعه ایرانی فراوانی و افزایش بروز آسیب های اجتماعی است که شامل جنبه های روانی و فرهنگی نیز می‌شود.

وی ادامه داد: تربیت، آموزش و آگاهی بخشی به دانشجویان می‌تواند کمک کند تا در برابر این آسیب ها و چالش های اجتماعی مقاوم شوند و خود بتوانند همچون یک کارشناس مسائل موجود و پیش آمده را حل و رفع کنند.

زوری گفت: کانون همتایاران سلامت روان تلاش می کند تا با برگزاری کلاس، کارگاه آموزشی و جلسات متعدد به دانشجویان علاوه بر آگاهی بخشی، آنها را در حل مسائل و چالش های اجتماعی توانمند سازی کند.

او با اشاره به تعریف همتایار و وظیفه آنها در فعالیت های دانشجویی دانشگاه اظهار کرد:  دانشجویی که پس از انتخاب، طبق آیین نامه و گذراندن دوره آموزشی مربوطه زیر نظر اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه بر اساس شرح وظایف به ارائه خدمات نیمه حرفه ای به هم دانشگاهیان خود بپردازد، جایگاه یک همتایار را دارد.

زوری درباره شرح وظایف اعضای کانون همتایاران سلامت روان دانشجویان خاطرنشان کرد: برقراری رابطه حسنه با دانشجویان نیازمند به خدمات مشاوره و راهنمایی و در صورت لزوم برای کمک به دانشجویان در معرض آسیب و آسیب دیده، هدایت آنها به کارشناس اداره مشاوره است.

دبیر کانون همتایاران سلامت روان افزود: مشارکت نیمه حرفه ای در ارائه خدمات مشاوره در زمینه های هدایت توانمندی تحصیلی، آموزش و راهنمایی شغلی برعهده همتایاران است تا دانشجویانی که دچار دوگانگی در انتخاب صحیح مسیر کار و زندگی شدند، بتوانند از این بحران به درستی عبور کنند.

او بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و مجازی بودن دانشگاه ها، کانون همتایاران سلامت روان با تشکیل گروه و کانال در فضای مجازی اقدام به شناسایی آسیب و مشکلات دانشجویان از طریق نظر سنجی و اعضای فعال خود کردند.

زوری ادامه داد: آموزش و آگاه سازی دانشجویان از طریق فضای مجازی با همکاری اداره مشاوره سلامت روان انجام می شود و هرگز اجازه ندادیم تا کرونا مانع فعالیت های ما باشد و با تمام توان برای کمک به دانشجویان اقدام می کنیم.

دبیر کانون همتایاران سلامت روان گفت: کانون ما از طریق فراخوان نیروی همتایار خود را در طول ترم جذب کرده است اما بازهم دانشجویان می توانند در صورت تمایل برای فعالیت های اجتماعی می توانند عضو فعال در کانون همتایاران سلامت روان باشند.

وی در پایان تصریح کرد: تمام تلاش ما حل مسائل اجتماعی و کمک به ارتقای سطح دانش و آگاهی دانشجویان است تا یک جامعه ممتاز را برای پیشرفت و توسعه کشور داشته باشیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha