• یکشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 99121006666
  • منبع : باشگاه دانشجویان

شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "تاریخچه و پروسه پاستیل"، "افزودنی‌ها"، "خط تولید مارگارین"، "خط تولید کیک"، "ترجمه مقاله پروبیوتیک"، "اولتراسوند در صنایع غذایی"، "تقلبات شیر"، "پساب‌های صنعتی و انواع پرکن‌ها" و "نکاتی درباره رزومه‌نویسی" از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماه می‌خوانیم.

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی«صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و مدیر مسئولی طه عبدالملکی و سردبیری دنیا فرج‌زاده به صورت گاهنامه منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha