• پنجشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99121410510
  • خبرنگار : 71567

مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد

ضرورت ارتباط مباحث میان رشته‌ای دین و سلامت با علوم دیگر

ضرورت ارتباط مباحث میان رشته‌ای دین و سلامت با علوم دیگر

مشاور وزیر بهداشت بر ضرورت ارتباط مباحث میان رشته‌ای دین و سلامت با علوم دیگر تاکید کرد و گفت: باید به انجام برنامه‌ها و اقداماتی که مطالعات دین و سلامت را با روشمندی خاص خود در دانشگاه‌ها به جریان می اندازد، توجه بیشتری داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی در دیدار با نایب رییس و دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت گفت:واقعیت این است که ما در کنار قرآن، این دریای پر گوهر و مواج نشستیم و تشنه بر می‌خیزیم؛ اقدامات انجام شده توسط دبیرخانه کمیسیون در زمینه مطالعات سلامت و دین کارهای ارزشمندی هستند و البته دو ملاحظه قابل توجه در این خصوص وجود دارد که یکی عدم انتظار و ادعای تحول در علوم عالم و دیگری عدم غلبه جنبه سلبی بر سایر جنبه های ممکن در پیشبرد امور است؛ نکته دیگر این‌که در خصوص فهم و برداشت از روایات و آموزه‌های اهل بیت(ع) فهم عمیق و همه جانبه دشوار است.

مشاور وزیر بهداشت همچنین افزود: مسیری که کمیسیون در پیش گرفته مسیر خوب و عالمانه‌ای است، اما فرصت مانند برق و باد می‌گذرد و به نظر می‌رسد باید علاوه بر کار عمیق و بنیادین، به انجام برنامه‌ها و اقداماتی که مطالعات دین و سلامت را با روشمندی خاص خود در دانشگاه‌های ما به جریان بیاندازد توجه و اهتمام وجود داشته باشد. در این راستا ما در فرهنگستان و گروه اخلاق پزشکی آماده همکاری و مشارکت در فعالیت ها هستیم.

رییس گروه آموزش پزشکی فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص مطالعات قرآن و سلامت گفت: راجع به قرآن و سلامت کارهای زیادی می شود انجام داد اما واقعیت این است که این امر میان رشته‌ای و نیازمند ارتباط عمیق و روشمند میان علوم انسانی و علوم سلامت و علوم قرآنی است و کمیسیون باید به وظیفه سیاستگذاری و حمایتی خود بپردازد و با تقسیم کار میان دانشگاه‌ها، موضوع را مدیریت و راهبری کند. به نظر من در وزارت بهداشت کارهای توسعه‌ای و اساسی را باید به کمک مناطق آمایشی انجام داد و با تقسیم کار و حمایت از دانشگاه های مجری می‌شود ظرف مدت کوتاهی اقدامات جریان ساز و تحولی انجام داد.

به گزارش مفدا، در این جلسه دکتر لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، نایب رییس و دبیر کمیسیون قرآن و سلامت ضمن معرفی این کمیسیون و اشاره به سوابق و برنامه‌های آن، بر ضرورت پیشبرد امور با بهره‌گیری از ظرفیت‌های صاحب نظران و اساتید وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اشاره نمود و به آمادگی معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص تحقق اهداف سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت، تأکید کرده و از دکتر لاریجانی برای عضویت در کمیته راهبری سند توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha