• شنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94112415232
  • خبرنگار : 71448

در گفت‌وگو با ایسنا:

میزان ذخایر طلا در کشور اعلام شد/ 21 استان، طلایی هستند

میزان ذخایر طلا در کشور اعلام شد/ 21 استان، طلایی هستند

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ذخایر قطعی و احتمالی طلا در کشور را 340 تن اعلام کرد و از پتانسیل وجود هزار تن طلا در کشور خبر داد.

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ذخایر قطعی و احتمالی طلا در کشور را 340 تن اعلام کرد و از پتانسیل وجود هزار تن طلا در کشور خبر داد.

بهروز برنا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه طلا در ایران شرایط خوبی دارد، اظهارکرد: کمربند شناخته‌ شده‌ای از طلا در کشور داریم که از ترکیه وارد ایران می‌شود و تاکنون بیش از 1200 محدوده امیدبخش در کشور شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد بیش از 100 محدوده، اولویت اکتشافی بالایی دارند، ادامه داد: سازمان زمین‌شناسی تاکنون تعداد زیادی از این محدوده‌ها را به گواهی کشف رسانده و پیش‌بینی ما این است که میزان ذخایر قطعی و احتمالی طلا در کشور حدود 340 تن است.

وجود 24 معدن طلا در کشور

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با اشاره به وجود 24 معدن طلا در کشور با توجه به آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: بر اساس این آمار 15 مورد از این معادن در حال حاضر فعال، هشت معدن غیرفعال و یک معدن نیز در حال تاسیس است.

برنا همچنین به کمربندهای شناخته شده دارای معادن طلا در کشور اشاره و اظهارکرد: کمربند سنندج - سیرجان از کمربندهایی است که ذخایر بسیار خوبی از طلا را به خود اختصاص داده که معادن زرشوران، سالی گونی و معادن کردستان از معادن مهم این کمربند هستند.

21 استان کشور، طلایی هستند

وی با بیان اینکه در ارومیه نیز پتانسیل خوبی برای طلا داریم، ادامه داد: به طور کلی بر اساس بررسی‌ها 21 استان کشور ما طلایی هستند و آثار معادن طلا در آن مشخص شده است که تاکنون در 12 استان به گواهی اکتشاف رسیده است.

به گفته معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، پتانسیل هزار تن طلا در کشور وجود دارد که این امر نیازمند کارهای اکتشافی و اختصاص بودجه بیشتر برای اکتشاف به ویژه در بحث طلاست.

برنا گفت: در دنیا بیش از 50 درصد از بودجه‌های اکتشافی به طلا اختصاص داده می‌شود و این فلز گران‌بها باید در کشور ما نیز مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۱-۲۴ ۱۳:۴۲

ذخيره احتمالي يا ذخيره قطعي؟ اين دو تا خيلي با هم تفاوت دارند و اينقدر مهم هستند که اقتصادي بودن يک ذخيره معدني رو تعيين ميکنند. بعضي وقتها همين دو تا عدد به ظاهر معمولي، يک ذخيره اقتصادي رو به ذخيره غيراقتصادي تبديل ميکنه!