• دوشنبه / ۳ آبان ۱۳۹۵ / ۰۰:۵۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95080201585
  • خبرنگار : 71186

یک کارشناس با اشاره به واردات از آمریکا

چرا آمریکا به ما خودرو می‌دهد هواپیما نه!؟

چرا آمریکا به ما خودرو می‌دهد هواپیما نه!؟

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: رفتار آمریکا در قبال ایران بسیار موذیانه و خطرناک است؛ چرا این کشور در راه واردات هواپیماهای مسافربری به ایران که نیاز روزانه مردم عادی است سنگ‌اندازی می‌کند اما اجازه واردات خودروهای تولیدی خود به ایران را می‌دهد؟!

امیرحسن کاکایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در شرایطی که آمریکایی‌ها در راه پیشرفت اقتصادی ایران مانع‌تراشی می‌کنند و به انحاء مختلف مانند جلوگیری از مبادلات بانکی سعی در ضربه زدن به اقتصاد ما دارند، واردات خودرو از این کشور علامت سوال بزرگی در زمینه اهداف آمریکایی‌ها از این اقدام ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه در زمان تحریم‌های غیر قانونی آمریکا بر ضد ایران فشار زیادی به صنایع داخلی وارد شد، خاطرنشان کرد: در آن زمان حتی اجازه واردات قطعات و مواد اولیه تولید خودرو را به ما نمی‌دادند حال چه شده است که خودروهای تولید شده در آمریکا به راحتی وارد ایران می‌شود.

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: مسوولان باید اهداف پشت پرده چنین اقداماتی را بررسی کرده و از تکرار اتفاقاتی مانند واردات خودرو از آمریکا جلوگیری کنند. جالب این است که خودروهایی از آمریکا وارد شده که در جاهای دیگر دنیا مانند اروپا، کره و ژاپن نیز تولید می‌شوند اما چرا این خودروها از آمریکا باید وارد ایران شوند.

وی تصریح کرد:‌ در این زمینه شانس آورده‌ایم که خودروهای وارد شده از آمریکا در مرحله شماره‌گذاری متوقف شده و پلیس از شماره‌گذاری آن‌ها خودداری کرده است. در این شرایط مسوولان و تجار باید به این نکته توجه کنند که اقتصاد بین‌المللی یک بده بستان است؛ آمریکا چه امتیازی به ما داده که ما در قبال آن باید خودروهای تولید شده در آمریکا را وارد و برای کارگران آمریکایی با پول مردم ایران اشتغال‌زایی کنیم؟.

براساس اسنادی که به ایسنا رسیده، مشخص شده که برخی خودروهای تولید شده در آمریکا وارد ایران شده و به فروش رسیده است. در برخی از خودروهای وارد شده از آمریکا که برند آن متعلق به یک شرکت ژاپنی است عبارت "MADE IN U.S.A" (ساخت آمریکا) درج شده و نشان می‌دهد که این خودروی ژاپنی در ایالت اوهایو آمریکا مونتاژ و تولید شده است.

در این زمینه مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت باید شفاف‌سازی کنند که با وجود تاکیدات و دستور موکد مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی آمریکایی چگونه خودروهای تولیدی در آمریکا وارد ایران شده است؟

در این رابطه رییس انجمن واردکنندگان خودرو نیز ورود خودروهای تولید آمریکا به ایران را تایید و خاطرنشان کرده که اخیرا شماره‌گذاری حدود ۴۰۰ دستگاه از این خودروها از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی متوقف شده است.

البته فرهاد احتشام‌زاد خاطرنشان کرده که در گذشته برخی خودروهای تولیدی آمریکا که وارد ایران شده‌اند شماره‌گذاری و فروخته شده‌اند. وی از استعلام از وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره قانونی بودن یا نبودن واردات خودروهای تولید آمریکا به ایران خبر داده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۳ ۰۸:۳۹

چرا می دهد به قیمت هم می دهد. کشوری که سرهم بندی خودروی 50 سال پیش را صنعت پیشرو قلمداد می کند دریافت هواپیما چه خطری را متوجه تولید کننده خواهد کرد ؟

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۳ ۱۰:۱۱

آقا کاکا! غلط کردی کم ملت بدبخت ما با خودرو یا همون فرقون های داخلی سینه قبرستون خوابیدن؟ بسه دیگه برو سر جات بنشین بچه

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۳ ۱۴:۰۰

اين نُون به نرخ روز خورهاي دست نشانده چي ميفهمن كه اسم خودشونو ميذارن كارشناس! ...! براي خريد هواپيما هم تاييديه داريم. البته بهتره تحريمش كنين خودتون بسازين با آرم پرايد

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۳ ۱۴:۱۰

خودروهای ساخت آمریکا مستقیماً از آمریکا به مقصد ایران بار گیری نمی شود بلکه برادران عزیز عرب حوزه خلیج فارس و مخصوصاً برادران بسیار عزیز اماراتی! آنها را خریداری و با دریافت مبلغ قابل ملاحظه ای به عنوان پورسانت آنها را روانه بنادر ایران می فرمایند. متاسفانه با هواپیما چنین کاری نمی توان کرد. از طرفی با کشوری که مرتباً اعلام دشمنی می شود نباید انتظاری به جز تحریم و دشمنی داشت.