• شنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400012110632
  • خبرنگار : 71234

نامه شهریاری به رئیسی برای برخورد با متخلفان شیوع پیک چهارم کرونا

نامه شهریاری به رئیسی برای برخورد با متخلفان شیوع پیک چهارم کرونا

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نامه ای به رئیس قوه قضاییه درباره کوتاهی های صورت گرفته برای مقابله با کرونا و به دنبال آن شیوع موج چهارم کرونا نوشت.

به گزارش ایسنا، متن نامه حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه به شرح زیر است:

«حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رئیسی

ریاست محترم قوه قضاییه

سلام علیکم؛

احتراما، همانگونه که مستحضرید بیماری کرونا در سطح جهان همچنان بی محابا می تازد و تاکنون درمان خاصی برای آن پیش بینی نگردیده و تنها پیشگیری از سرایت آن می تواند این روند را کند و کم اثر نماید. این در حالی است که ورود و چرخش ویروس جهش یافته خطرناک جدید در کشور اوضاع را پیچیده تر و شکننده تر نمود. در این میان و ناباورانه راهکار شناخته شده فاصله گذاری اجتماعی و از شاخص ترین مصادیق آن محدودیت های سفر در ایام نوروز ۱۴۰۰ نادیده گرفته شد به گونه ای که می توان این حادثه خطرناک را به نبود اراده در کسانی دانست که وظیفه جلوگیری یا به حداقل رسانیدن مسافرت های نوروزی را داشتند اما آن را اعمال ننمودند. این در حالی است که وزارت بهداشت و جامعه علمی پیش از تعطیلات به کرات هشدارهای لازم را دادند و انتظار این بود که با توجه به موج های قبلی و سفرهای برون شهری نوروز ۱۴۰۰، که با یک سال آگاهی بخشی در ذهن مردم به عنوان یک امر ناشایست و ضدسلامت نقش بسته بود، به یکباره به امری مباح مبدل نشود تا تجربه ها تکرار نشود و شاهد فاجعه ای که امروز با آن در مراکز درمانی مواجهیم نباشیم اما این سوال در ذهن مردم ایجاد شده که چرا چنین شد و در این میان مقصر کیست؟ مرجع و صاحب صلاحیت در این خصوص «ستاد ملی کرونا» است که ریاست آن با رئیس جمهور محترم است سونامی نوروز، کاملا قابل پیش بینی و پیشگیری بود. قانون مسئولیت مدنی و قانون مجازات اسلامی بخش دیات در این خصوص روشن است و به نظر می رسد قصور یا تقصیر را متوجه ریاست ستاد می داند. ساده انگاری و در کنار آن چشم پوشی از ادای تکالیف میدانی در جلوگیری از مسافرت های نوروزی از عوامل این اتفاق ناگوار است. این کمیسیون همگام با جامعه پزشکی و دست اندرکاران حوزه های اجتماعی و سلامت که با وقوع نشانه های خستگی مردم از یک سال تحمل محدودیت ها، بهاری مصیبت بار را گوشزد می کرد، از جنابعالی به عنوان حافظ عمومی مصرانه استدعا دارد در قبال این عملکرد ناصواب ریاست قوه مجریه که می توانستند با تدبیر خود و از موضع اقتدار ناشی از ریاست ستاد اوضاع رو به بهبود کرونا را تداوم بخشند ولی نبخشیدند و کشور را با موج سهمگین دیگری از این بیماری مواجه نمودند، اقدام بایسته قضایی را معمول فرمایید.

دکتر حسینعلی شهریاری

رئیس کمیسیون»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۲:۰۹

دولت و رییس جمهور تذکر لازم به مردم دادند و اخبار هم دایماً اطلاع رسانی کرد. غفلت و نادانی و ندانم کاری و عدم رعایت توسط عموم مردم چه ربطی به دولت دارد؟

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۲:۳۲

آهان پس همه چی با تذکر حله . اگه پدر یه بچه بگه اشتباه و خلاف نکن کفایت میکنه و اگه رفت خلاف کرد به باباش چه مربوط . استدلال در حد پفک واسه طرفداری از یه دولت ...

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۳ ۰۰:۲۱

اگر خاطرتان باشد جناب رئیس محترم جمهور فرمودند " از پیک کرونا عبور کردیم" همین باعث شد که ملت به اصطلاح " کفش و کلاه کردند" و به سفرنوروزی رفتند.

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۲:۱۰

اقدام بایسته قضایی؟؟! قوه قضاییه و قاضی به شکایت رسیدگی می کند که خواهان و خوانده دارد. قوه قضاییه و قاضی به نامه رسیدگی نمی کند. به عنوان قانونگذار این را نمی دانید؟؟؟؟؟؟؟!

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۲:۳۶

والا بیشتر به نظر میاد شما قانون نمیدونید چون یکی از کارهای قوه قضاییه رسیدگی به اینه که انجام فعل یا ترک فعل کسی ضرری به جامعه زده یا نه و مدعی العموم هم به همین دلیل از جانب مردم ادعا میکنه . هر وقت عدالت در سخن داشتید بعد نظر بدید

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۲:۴۵

در همه دنیا مردم سعی در دور زدن قرنطینه ، برگزاری تظاهرات و تجمعات بر علیه قرنطینه و... داشتن ولی دولت ها با استفاده از نیروی نظامی و انتظامی و جریمه های سنگین و حتی زندان مردم رو وادار به تبعیت از قانون کردن و حتی نخست وزیر و مقامات مسئول که قوانین رو نادیده گرفتن مجبور به عذر خواهی یا استعفا شدن . وظیفه دولت بود تا با استفاده از قوه نظامی جلوی جابجایی ها رو بگیره و بیماران که تست مثبت داشتن رو زیر نظر بگیره با ساخت اپلیکیشن مخصوص بیماران کرونایی و متصلکردن اونها به وزارت بهداشت و نیرون انتظامی که نتونن تو جامعه آزادانه بگردن و مردم رو مبتلا کنن تا زمانی که بهبودی حاصل کرده باشن. دقیقا ربطش به دولت اینجاست که وقتی مردم رعایت نمیکنن باید به زور متوسل بشه . و 100 البته باید مایحتاج اولیه مردم در زمان قرنطینه رو تامین کنه یا هزینه رو به حساب ها واریز کنه. دولت موظف بود در فاز 3 مطالعاتی واکسنهای مشارکت میکرد و با پیش پرداخت و خرید واکسن از تمام تولید کننده ها در اول صف قرار میگرفت که چنین نکرد و تازه به اینکار افتخار هم میکنه که پیش خرید نکرده. تمام کارهایی که خدمتتون عرض کردم اگر از اول انجام میشد ما هم مثل استرالیا و تایلند و ویتنام و ژاپن و... بودیم و عده کثیری از مردم عزادار عزیزانشون نمیشدن ، کسب و کارها زودتر به را می افتاد و مردم از لحاظ روحی داغون نمیشدن. .... پس الکی نگید دولت کاره ایی نیست یا تذکر داده.

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۲۰:۰۸

هیچ ربطی به دولت نداره مردم وقتی تصمیم بگیرند رعایت نکنند نمی کنند و نتیجه اش می شود این .....

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۱ ۱۶:۳۸

درود بر دکتر شهریاری ؛ شجاع و پر تلاش

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۲ ۱۱:۲۹

جناب شهریاری شما که از پشت پرده خبر داری پس به خاطر دو روز دنیا کاسه کوزه رو سر دولت لزوما خراب نکن ......همه رو بگو و بگو که چرا نمیتونن ببندن

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۵ ۰۹:۲۸

دکتر شهریاری عزیز ، فردی که دلسوز جامعه ست