• سه‌شنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۸
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1400013119151
  • منبع : فضای مجازی

این دستمزد اتمی است نه نجومی!

این دستمزد اتمی است نه نجومی!

بخشی از مردم در غم نان و معاش کرونا می‌گیرند، دربه‌در دنبال این هستند که یک قلم از مواد اصلی مصرفی زندگی‌شان را ارزان‌تر بخرند ولی از یک طرف دیگر خبر دستمزد ۱۸میلیاردی گلزار برای اجرای یک برنامه اینترنتی به گوش می‌رسد! این ارقام دیگر دستمزد نجومی هم نیست دستمزد اتمی است. یا انفجار اتمی است. از سلطان دستمزد هم چند مرحله بالاتر است.

به گزارش ایسنا، در یادداشتی در عصر ایران آمده است: «در چند روز گذشته خبر دستمزد مجری یک برنامه اینترنتی بسیار پر سر و صدا شد. خبرگزاری صبا نوشته است، پوریا ذوالفقاری (منتقد سینما) در اینستاگرام خود مدعی شد که محمدرضا گلزار برای اجرای برنامه «هفت خان» که از پلتفرم نماوا پخش می‌شود دستمزد ۱۸ میلیارد تومانی دریافت کرده است.

به گفته این منتقد باسابقه سینما ، دستمزد اجرای این مسابقه در همان ابتدا به طور کامل به گلزار پرداخت شده است.

ذوالفقاری نوشته است:

«شنیده‌ام هجده میلیارد تومان! هفت خان را چند نفر دیده‌اند؟ شنیده‌ها می‌گوید کم‌بازدیدترین تولید پلتفرم هاست... نه برای مردم تماشا دارد و نه برای تولیدکننده بازدید. اما برای مجری‌اش در این زمستان اقتصادی و در کوران توصیهٔ مردم به مقاومت و صبر، هجده میلیارد تومان دستمزد داشته که همان اول هم پرداخت شده که مبادا این چکیده‌ترین ماست تاریخ هنر سرگرمی ما برنجد و لطف نکند به مردم و ننشیند جلوی دوربین و مفتون‌مان نکند با هنرنمایی‌اش!

[...] از لحظه‌ای که شنیده‌ام به منوچهر نوذری می‌اندیشم که بر خلاف مجری این برنامه هم توان اجرا و بیان گرمی داشت و هم دانشی بیش از نیاز یک مجری با سواد حتی و هم حاضرجواب و به‌اصطلاح سرضرب‌گو بود اما آن قدر نیندوخت از این حرفه که آخر عمری وقتی تصمیم به خطرکردن و سرمایه‌گذاری در ساختمان‌سازی می‌گیرد، در همان گام اول کم نیاورد و کارش به زندان نکشد و از فرط غصه سکته نکند پشت میله‌ها.»

واقعا پرسش این است که یک برنامه مسابقه‌محور ارائه‌شده در یک پلتفرم، چه درآمدی می‌تواند داشته باشد که فقط دستمزد مجری آن ۱۸ میلیارد تومان است؟ آیا مسابقه «هفت خان» مانند همان «برنده باش» تلویزیون است که به دلیل شک و شبه در  شیوه‌هایی درآمدزایی آن پخشش متوقف شد؟

پلتفرم‌های ارائه ویدیو یا وی.او.دی‌ها عمده درآمدشان از ۳ منبع اصلی است: ترافیک اینترنت، تبلیغات و تعداد کاربران.  باید دید شکل درآمدزایی این مسابقه از این ۳ منبع چگونه است؟

مسابقه «هفت خان» در ۱۰۰ قسمت برای پخش اختصاصی از یک پلتفرم طراحی شده و انتشار آن از یکشنبه ۸ فروردین آغاز شده است. در این مسابقه شرکت‌کنندگان در حوزه اطلاعات عمومی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

طنز ماجرا در آن است که جایزه برنده نهایی مسابقه ۱۰۰ میلیون تومان است یعنی تقریبا ۰.۵ درصد دستمزد مجری!

واقعا در تولیداتی از این دست چه می‌گذرد که با هیچ متر و معیاری نمی‌توان آنها را درک و هضم کرد؟

نکته‌ای که به ذهن می‌رسد این است که یا ما در این کشور زندگی نمی‌کنیم یا این اخبار متعلق به این کشور نیست یا این که آنها زندگی می کنند و ما ... نمی‌دانم واقعا؟! شاید هم مناسبات اقتصادی و واحد پول و ... دوگانه است برای مردم یک چیز دیگر است و برای این افراد غیر از آن است.

ای کاش پلتفرم‌ها آمار بیننده‌ها و درآمد حاصل از تولید چنین برنامه‌هایی را اطلاع‌رسانی می‌کردند تا با شفافیت این شبهات از بین می‌رفت.

بخشی از مردم در غم نان و معاش کرونا می‌گیرند، دربه‌در دنبال این هستند که یک قلم از مواد اصلی مصرفی زندگی‌شان را ارزان‌تر بخرند ولی از یک طرف دیگر خبرهایی اینچنینی می‌رسد! این ارقام دیگر دستمزد نجومی هم نیست دستمزد اتمی است. یا انفجار اتمی است. از سلطان دستمزد هم چند مرحله بالاتر است.

به قول جوانان امروزی: «اصلا این در یه لیگ دیگه‌س». اصلا شاید در سوپر لیگ اروپا هستند!؟

پرسش این است، چند درصد از مردم چنین مسابقه‌ای را می‌بینند یا با دیدن آن جان خسته‌شان آرامش می‌گیرد؟ چند درصد از مردم از چنین برنامه‌ای اصلا خبر دارند؟»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۳۱ ۲۰:۴۲

بدبختی ها در کشور ما تمام ناشدنی هست قدر مسلم وقتی تلویزیون چنین پولی را به یک بازیگر می هد تا او مرتب در رسانه ها هلیکوپتر خودرا به معرض دید مردم گرسنه بگذارد و یا ماشین های باکچری اش را و یا کاخ وی را این نشان دهنده نهایت سقوط اخلاقی در این رسانه است

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۳ ۱۱:۰۰

میتونه عرضشو داره پول در میاره. نمیره اختلاس کنه مثل مدیران لعنتی. تو هم میتونی برو پول در بیار. به کسی ربطی ندارد

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۳۱ ۲۱:۱۹

واقعا چی میشه گفت جز ....

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۰۳:۴۷

این دستمزد ها و یا دستمزد زیاد بازیکنان فوتبال یک فاجعه است . باعث دلسردی تمام کارگران و مهندسان و حقوق بگیران شریف کشور از شغل خودشان میشود. هدف این دستمزدها ایجاد نارضایتی اجتماعی در سطح کلان است. نفوذی ها با دادن 18 میلیارد به یک نفر باعث دلسردی بیشتر جامعه میشوند.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۰۵:۳۶

ازمظاهرعدم صلاحیت مدیراست که بایدفورامواخذه وبرکنارشود.کم نیستندمشکلات مدیریتی عسگری!1/2/1400

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۰۵:۳۹

این خبر را دنبال کنید تا مشخص شود آیا واقعن اینقدر؟؟؟

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۰۸:۱۴

نهادهای نظارتی کجایند؟!؟!

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۰۸:۳۰

مگه از جیب مردم دستمزدش پرداخت شده، بدون فکر مطلب می نویسید.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۰۸:۴۳

خوب دستمزدشه دیگه . تو چیکار داری؟؟؟؟؟ ی قراردادی باهم امضا کردن و براش مبلغ تعیین کردن. به تو پیشنهاد بدن قبول نمیکنی؟

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۱۰:۱۶

فعالیت اقتصادی قانونی سود آور که مالیاتش را پرداخت کند برای جامعه و دولت مفید است. به شرط اینکه اصل سرمایه کار اینچنینی از جیب دولت نباشد.

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۳ ۰۴:۵۰

با احترام به نظر نوینده این متن ایشان یا در ایران زندگی نمی کنند یا واقعا خود را به بی خبری زدند ۱۸ میلیارد پول دو ماشین خاص است و نصف پول یک منزل اختصاصی در برخی مناطق تهران ۱۸ میلیارد در برخی صنوف شغل ها چیزی نیست اطراف مان را بهتر ببینیم وقتی خودروی ملی تولید داخل می شود۶۰۰میلیون تومان یک سوپراستار برای اجرای برنامه فقط پول ۳۰ خودرو را دارد می گیرد کمتر از دو سال پیش آن خودرو ۱۰۰ میلیون دستمزد ایشان ۳میلیارد بود آیا ایشان الان هم باید دستمزد ۲ سال پیش را بگیرد؟