• سه‌شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400020705147
  • خبرنگار : 71145

ارتش آمریکا خواهان لغو محرمانگی و اطلاعات بیشتر از روسیه و چین شد

ارتش آمریکا خواهان لغو محرمانگی و اطلاعات بیشتر از روسیه و چین شد
عکس تزئینی است

سایت آمریکایی پولیتیکو گزارش داد، سازمان اطلاعات آمریکا در حال بررسی درخواست فرماندهان ارتش برای لغو محرمانگی و افشای اطلاعات بیشتر درباره روسیه و چین به عنوان بخشی از تقابل در جنگ اطلاعات است.

به گزارش ایسنا، پولیتیکو به نقل از منابع خود گزارش داد، نمایندگان ۹ فرماندهی نیروهای مسلح آمریکا در سال ۲۰۲۰ در پیامی به آژانس اطلاعاتی این کشور درخواست کردند اطلاعات بیشتری را که قابل انتشار در راستای مقابله با "رویکرد خبیثانه" کشورهای دیگر باشد، در اختیارشان قرار دهد.

طبق گزارش مذکور، براساس پیام نظامیان، واشنگتن تنها در صورت مبارزه علنی به خاطر حقیقت علیه کسانی که آمریکا را در قرن ۲۱ به چالش می‌کشند می‌تواند به حمایت از سوی هم‌پیمانانش دست یابد.

فرماندهان ارتش بر لزوم این‌که تصاویر ماهواره‌ای بیشتر در دسترس باشند خواستار انتشار تصاویری شدند که "رویکرد خصمانه" را مستدل کنند.

کارمند سابق پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد: فرماندهان نظامی اطلاعات لازم را یا دریافت نمی‌کنند یا دیر دریافت می‌کنند و در برخی موارد اطلاعات حالت محرمانه دارند و امکان انتشار آنها نیست.

کری بینگن، معاون سابق وزیر دفاع در امور اطلاعات و امنیت که از پیام فرماندهان ارتش مطلع شده گفت، روس‌ها و چینی‌ها اطلاعات را به عنوان سلاح استفاده می‌کنند و این مساله خطرناک مورد توجه فرماندهان و کارشناسان اطلاعاتی قرار گرفته است.

براساس گزارش پولیتیکو، پیام نظامیان منتشر نشد اما منجر به "سر و صدای زیادی" در پنتاگون و محافل اطلاعاتی و کنگره شد.

فیلیپ دیویدسون، فرماندهی آمریکا در اقیانوس‌های آرام و هند اقدام به تنظیم این نامه کرد و ۹ فرمانده از مجموع ۱۱ فرمانده که همه ژنرال چهار ستاره بودند، آن را امضا کردند. این پیام محرمانه نبود اما علامت "تنها استفاده رسمی" داشت.

روزنامه پولیتیکو در گزارش جداگانه‌ای نوشت: دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا مرکز مقابله با "تاثیر خارجی خبیثانه" را تاسیس خواهد کرد و ماموریت آن مقابله با "فعالیت‌های خبیثانه" از سوی دشمنان آمریکا از جمله روسیه، چین، کره شمالی خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha