• چهارشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400020805362
  • خبرنگار : 71234

راهکار وحیدی برای استخدام قبول شدگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

راهکار وحیدی برای استخدام قبول شدگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به ارائه راهکاری برای استخدام معلمان پرداخت و گفت که این راهکار بدون تحمیل هزینه ای به دولت و ایجاد سهمیه جدید برای تامین برخی از نیروهای آموزش و پرورش است.

محمد وحیدی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: هر ساله در آموزش و پرورش بر اساس مجوز صادر شده از سوی شورای عالی اداری استخدامی و تعیین سهمیه مناطق، آزمونی معروف به آزمون ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان برگزار می شود و بعد بر اساس آن از بین غیر فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان معلم می شوند، با این کار  بخشی از نیاز سالانه برای جذب معلم تامین می شود. این آزمون توسط سازمان سنجش برگزار می شود.

وی افزود: بعد از برگزاری آزمون با توجه به سهمیه در نظر گرفته شده از بین قبولی ها جذب صورت می گیرد که مبنا ۷۰ درصد آزمون علمی و بعد مرحله مصاحبه است. در نهایت ۵۰ درصد معلم می شوند. منتها معمولا بخشی از ظرفیت نهایی آزمون مورد استفاده قرار نمی گیرد. مثلا آموزش و پرورش ۲۵ هزار سهمیه دارد اما عملا این تعداد پر نشده و به طور نمونه ۲۵۰۰ سهمیه استخدام باقی می ماند که به سال بعد منتقل می شود.

نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات ادامه داد: پیشنهاد آن است، از بین کسانی که به مصاحبه دعوت شده و شرایط علمی و مصاحبه را به دست آوردند برای آن سال جذب معلم صورت گرفته و برای استخدام و طی دوره به دانشگاه فرهنگیان معرفی  شوند. این بر خلاف  قانون و آئین نامه نیست. سازمان امور اداری و  استخدامی می تواند از سهمیه آموزش و پرورش در همان سال استفاده کند نه اینکه به سال بعد منتقل کند. آموزش و پرورش بیش از ۳۰ هزار سهمیه تجمیع شده از آزمون  سال های گذشته دارد که بخشی از این سهمیه به سال بعد منتقل می شود و نمی توان از تمامی ظرفیت قبول شدگان استفاده کرد.

وحیدی اضافه کرد: در این شرایط اگر در منطقه ای احتیاج به معلم بود و ۲۰ نفر نمره لازم را کسب کرده باشند می توان در صورت نیاز از ۱۰ نفر دوم نیز برای رشته مربوطه و جنسیت استفاده کند و دیگر آزمون جدیدی برای آنها برگزار نشود. با این کار فرصت جدیدی برای جذب به این افراد داده می شود تا در فرآیند جذب قرار گیرند نه اینکه مجدد مجبور باشند در سال آینده در آزمون استخدامی شرکت کرده و این پروسه را طی کنند. ضمن اینکه شاید سال های آینده به لحاظ سنی هم شرایط آزمون را از دست بدهند لذا سازمان استخدامی می تواند سهمیه استخدام را در همان سال استفاده کرده و مانده ای  به سال بعد منتقل نکند.

وی در پایان و در جمع بندی با اشاره به تجمع کارنامه سبزها مقابل مجلس گفت: اینها کسانی هستند که در مرحله اول در آزمون قبول شدند. ما پیشنهادمان به سازمان امور استخدامی استفاده از ظرفیت قانون برای استخدام این افراد بر اساس صلاحیت علمی و حرفه ای  است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha