• یکشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400021208287
  • خبرنگار : 71533

افشار: نظرسنجی‌های مردمی به نظرسازی بدل نشوند

افشار: نظرسنجی‌های مردمی به نظرسازی بدل نشوند

رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی گفت: ما باید به رای اکثریت احترام بگذاریم و هرکس نظر مردم را با خود همراه کرد، آن را قبول کنیم. نباید با فلسفه‌بافی این بخش را زیر سوال ببریم.

به گزارش ایسنا، علیرضا افشار در نشست خبری تبیین منشور اخلاقی انتخابات با بیان اینکه باید سرمایه اجتماعی نظام را حفظ کنیم، اظهار کرد: صرف منافع حزبی، گروهی و شخصی نباید مصالح ملی ما را زیر سوال ببرد و منشور اخلاقی انتخابات کمکی و راهبردی برای همین هدف است و جهت‌گیری کلی را در این زمینه مشخص می‌کند.

وی با یادآوری روند تدوین و تصویب منشور اخلاقی انتخابات در سال‌های گذشته، اظهار کرد: تضمین رعایت منشور اخلاقی انتخاباتی گفتمان‌سازی در فضای فرهنگ عمومی است. اگر بتوانیم مردم را از کسانی که رای خرید و فروش می‌کنند و با کارهایی از این قبیل به دنبال جمع‌کردن آرا هستند، رویگردان کنیم تاثیر قابل‌توجهی در این زمینه خواهد گذاشت.

افشار با بیان اینکه منشور اخلاقی انتخابات دارای دو بخش اصول اخلاقی و آیین رفتارهاست، تصریح کرد: این منشور سه پیوست دارد، هم آسیب‌شناسی در این زمینه انجام شده، هم راهکارهای حل مشکل اخلاق انتخابات و هم شیوه‌های اجرای این منشور را مشخص کردیم.

رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی با تاکید بر اینکه قانون میثاق همه ماست، گفت: بداخلاقی‌های سیاسی معمولاً به دلیل زیرپا گذاشتن همین قانون است. اگر قانونی مشکل دارد باید اصلاح شود، نه اینکه زیرپا گذاشته شود. هم‌چنین صیانت از آرای مردم هم بسیار مهم است و این یکی از محورهای مورد تاکید در منشور اخلاقی انتخابات است.

افشار با بیان اینکه نظرسنجی‌های انتخاباتی نباید بدل به نظرسازی شود، اظهار کرد: ما باید به رای اکثریت احترام بگذاریم و هرکس نظر مردم را با خود همراه کرد، آن را قبول کنیم. نباید با فلسفه‌بافی این بخش را زیر سوال ببریم.

وی با بیان اینکه کسی حق ندارد نتیجه انتخابات را زیر سوال ببرد، یادآور شد: این حق مردم است و باید خط قرمز همه ما باشد. همچنین وجود مشارکت حداکثری خود به عنوان یک رفراندوم برای تایید نظام از سوی ملت به شمار می‌رود.

رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی با اشاره به تنوع قومی و مذهبی در ایران، ادامه داد: شاید بعد از هند هیچ کشوری به اندازه ایران دارای تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی نباشد. این یک فرصت و مزیت برای ماست نباید به دید تهدید به آن نگاه کنیم. همانطور که الان هم این اقوام و مذاهب کنار هم زندگی می‌کنند و نیز هرکدام از این اقلیت‌های مذهبی در مجلس نماینده دارند.

افشار با بیان اینکه مردم بیشتر به دنبال افرادی شبیه رجایی هستند تا آنان را برای اداره کشور انتخاب کنند، اظهار کرد: مردم از کسانی که ریخت و پاش می‌کنند به دیده خوبی نگاه نمی‌کنند و این برای چنین کاندیداهایی یک ضدتبلیغات است. مردم خودشان با بصیرتی که دارند به دنبال افراد اینگونه نمی‌روند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha