• دوشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400022013956
  • خبرنگار : 99999

در جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های اقتصاد دانش‌بنیان صورت گرفت

بررسی شیوه‌نامه ایجاد شرکت‌های بهره‌بردار دانشگاه آزاد

بررسی شیوه‌نامه ایجاد شرکت‌های بهره‌بردار دانشگاه آزاد

سیزدهمین جلسه شورای مدیریت فعالیت اقتصاد دانش بنیان به منظور بررسی شیوه‌نامه ایجاد شرکت‌های بهره‌بردار و واگذاری مدیریت ساختمان‌های دانشگاه آزاد به آنها به منظور گسترش کارآفرینی و نوآوری تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، دکتر وحید ضرغامی، مدیرکل اداره سیاستگذاری و نظارت راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، زیرساخت‌های مناسبی در کل کشور دارد، اظهار کرد: برای نقش‌آفرینی در اکوسیستم فناوری در کشور، تا جایی که می‌توان باید از توان تخصصی در کشور در حوزه فناوری و نوآوری استفاده کنیم. دستورالعمل مربوط به شرکت‌های بهره بردار  بر مبنایی است که شرکتی ذی صلاح را تعیین می‌کنیم و پس از اخذ تاییدها از سوی مراجع رسمی و دارای صلاحیت، بهره‌برداری از زیرساخت‌های دانشگاه آزاد از طریق این شرکت کارگزار صورت خواهد گرفت. در نتیجه ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها در راستای بهره‌برداری فناورانه به کار گرفته خواهد شد. در همین راستا شرکت بهره‌بردار تشکیل خواهد شد و آورده‌های طرفین تعیین سهام می‌شود. آورده دانشگاه اجاره ساختمان و زیرساخت و ارزش برند خواهد بود. مهمترین نکته در این زمینه، حق مدیریت دانش فنی شرکت کارگزار نیز در نظر گرفته می‌شود.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه افزود: برای پیشبرد اهداف شکل‌گیری شرکت بهره‌بردار، نیاز به شیوه نامه است که نهایی شدن آن در این جلسه انجام می‌شود. مجموعه‌ها به دنبال افتتاح مراکز بازسازی شده در حوزه فناوری هستند و باید هرچه سریع‌تر شیوه‌نامه تصویب و ابلاغ شود. این شیوه‌نامه یکی از مدل‌های همکاری را تعریف می‌کند. شیوه‌نامه ایجاد شرکت‌های بهره‌بردار صرفا برای کسانی است که می‌خواهند شرکت تشکیل دهند.

وی درباره مزایای چنین طرح‌هایی گفت: فضاهای فناورانه پس از فعالیت و برندسازی، اجاره و رهن آن در مواردی چهار برابر نرخ اجاره آن منطقه است.

در انتهای جلسه تصمیم گرفته شد تا اصلاحات ویرایشی ارائه شده از سوی اعضای جلسه در شیوه‌نامه و آیین‌نامه اعمال شود و پس از تایید نهایی برای ابلاغ اقدام شود. در این جلسه همچنین دستورالعمل دفاع از پایان‌نامه دکتری با ارائه محصولات دانش‌بنیان مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مقرر شد در جلساتی آتی موضوعات تعیین کارگزار برای مرکز فناوری‌های نوین مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و بررسی شیوه‌نامه استفاده از محصولات دانش‌بنیان مطرح و ارزیابی شوند.

این نشست با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری، دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، دکتر سعید آزادیان دبیر شورای گسترش، آمایش، برنامه ریزی و کارآفرینی، دکتر شهاب نوروزیان علم مدیرکل اداره اقتصاد دانش بنیان و سرمایه گذاری و دبیر شورای مدیریت فعالیت‌های اقتصاد دانش بنیان، دکتر علی رئیس پور مدیرکل اداره ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت، دکتر قباد بهزادی پور مدیرکل اداره کارآفرینی و مراکز رشد، دکتر لاله ملک نیا، مهندس عسکری غلامزاده مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری، مهندس سیدمحمدجواد صدری مهر مدیرکل اداره امور پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان تشکیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha