• شنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400071711427
  • خبرنگار : 71659

طالبان خواستار لغو انسداد دارایی‌های بانک ملی افغانستان شد

طالبان خواستار لغو انسداد دارایی‌های بانک ملی افغانستان شد

سرپرست وزارت خارجه افغانستان از آمریکا خواست تا مسدود شدن دارایی‌های بانک ملی کشورش را لغو کند.

به گزارش ایسنا، آمریکا اواخر مهرماه گذشته با هدف جلوگیری از دسترسی دولت تحت رهبری طالبان به پول نقد، نزدیک به ۹.۵ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان را مسدود کرد.

به نقل از اسپوتنیک، امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه افغانستان در گفتگو با خبرنگاران گفت: هیئت‌های دولت افغانستان و ایالات متحده درباره تغییر  در روابط خود در قطر و همچنین کمک‌های بشردوستانه به افغانستان و اجرای توافقنامه صلح دوحه گفتگو کردند.

این اولین جلسه از زمان قدرت گرفتن طالبان در افغانستان و تشکیل دولت موقت است.

متقی گفت که مذاکرات از روز یکشنبه از سر گرفته می شود.

به گفته متقی هیات افغان خواستار این شد که آمریکایی‌ها حریم هوایی افغانستان را نقض نکنند و در امور داخلی کشور دخالت نکنند.

دولت طالبان همچنین از ایالات متحده خواست تا محدودیت‌های ذخیره بانک مرکزی افغانستان را لغو کند.

طالبان خواستار آزاد شدن پول‌های بلوکه شده بانک مرکزی افغانستان شد
سرپرست وزارت خارجه افغانستان گفت که در دیدار امروزش با یک هیئت آمریکایی در دوحه از طرف مقابل خواست تا دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی کشورش را آزاد کند.

«امیرخان متقی» سرپرست وزارت خارجه افغانستان امروز ضمن دیدار با یک هیئت آمریکایی در دوحه گفت که در این دیدار «باز شدن صفحه جدیدی» در روابط بین دولت موقت طالبان و دولت آمریکا مورد بررسی قرار گرفت.

امیرخان متقی که ریاست هیئت طالبان در مذاکرات مستقیم امروز (شنبه) با هیئت آمریکایی در دوحه را برعهده داشت، افزود: در این دیدار گفت‌وگوها روی کمک‌های بشردوستانه به افغانستان و اجرای توافق نامه امضا شده در فوریه 2020 در دوحه بین طالبان و دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا متمرکز شد.

ایالات متحده همچنین قول داد واکسن کرونا را به افغانستان ارائه کند.

انتها ی پیام          

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۷ ۲۱:۳۱

جالبه که فقط «خواسته» دارند ولی هیچ چیزی در ازایش انجام نمی‌دن؛ نه چنان که آسوشیت پرس گفته حاضر به همکاری با آمریکا در مبارزه با داعشن، نه چنان که در این‌جا و جاهای دیگه گفته شده حاضرند زنان و دیگر اقوام افغانستان رو در حکومت شریک کنند و اونو دخالت در امور داخلی خودشون می‌دونن. لابد انتظار دارن آمریکا و کلا کشورهای دیگه هم در واکنش به «خواسته»‌هاشون بگن چشم.