• یکشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1400081612064
  • خبرنگار : 71603

مسؤول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد خبر داد

شناسایی نیازهای پایان‌نامه‌ای بانک مسکن در بهمن ماه

شناسایی نیازهای پایان‌نامه‌ای بانک مسکن در بهمن ماه

مسؤول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما قصد داریم در بهمن‌ماه نیازهای پایان‌نامه‌ای بانک مسکن را شناسایی کنیم که در این راستا ۱۵ تیم تخصصی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، دکتر بابک نگاهداری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در اولین رویداد ملی سکوی پرتاب با موضوعیت روش‌های نوین ساخت و ساز که امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در ۳۰۰ واحد دانشگاهی دفتر دارد که در جذب، شناسایی و نخبگان دانشگاهی فعالیت می‌کند. این باشگاه در دو سه سال اخیر رویکردهای جدیدی داشته است که نسبت به سال‌های قبل متفاوت است.

مسؤول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با تاکید بر داشتن رویکرد فعالیت‌محوری در باشگاه پژوهشگران جوان ادامه داد: از مهم‌ترین برنامه‌های این باشگاه برگزاری مسابقات علمی دانشجویی است و برنامه‌های متنوعی برای توانمندسازی دانشجویان پیگیری کرده‌ایم و باشگاه‌های پایش را راه‌اندازی کرده‌ایم.

دکتر نگاهداری در مورد رویداد ملی سکوی پرتاب با موضوعیت روش‌های نوین ساخت و ساز اظهار کرد: در دو سال اخیر ۳۵۰۰ پایان‌نامه در حوزه عمران و شهرسازی به سرانجام رسید و ۱۳ هزار و ۵۰۰ پایان‌نامه دیگر در حال انجام است. ما در این رویداد ۳۲۰۰ پایان‌نامه را شناسایی و داوری کرده‌ایم که در نهایت ۲۰ پایان‌نامه به عنوان پایان‌نامه برتر شناسایی شدند که از آنها تقدیر شد.

وی اضافه کرد: ما قصد داریم در بهمن‌ماه نیز نیازهای پایان‌نامه‌ای بانک مسکن را شناسایی کنیم که در این راستا ۱۵ تیم تخصصی در حال شکل‌گیری است.

گام اول را در شناسایی نخبگان برداشته ایم

همچین، دکتر جواد جوان مجیدی، رئیس مرکز نوآوری و شکوفایی گروه مالی بانک مسکن با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری اظهار کرد: چالشی که در ارتباط صنعت با دانشگاه وجود دارد، این است که برای عملیاتی شدن ارتباط دانشگاه و صنعت، نیاز به کوشش و همت مسئولین است.

وی ادامه داد: پیشرفت فناوری در کشور میسر نمی‌شود مگر اینکه از نخبگان حمایت شود. در این راستا، در گروه مالی بانک مسکن،  خود را مکلف به حمایت از نخبگان کرده‌ایم و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

رئیس مرکز نوآوری و شکوفایی گروه مالی بانک مسکن اضافه کرد: فناوری‌های امروزی از شاخص‌های اساس توسعه است و برای ایجاد دانایی و توانایی لازم است و ابزار قدرتمندی در توسعه ملی به حساب می‌آید.

دکتر جوان مجیدی با بیان اینکه فناوری چهار رکن اساسی دارد، خاطرنشان کرد: این ۴ رکن شامل انسان، ماشین، سازمان و اطلاعات که با تکیه بر این ۴ رکن، رشد جامعه میسر می شود.

وی افزود: دانشگاه، محل پرورش نیروی انسانی متخصص است. اگر این انسان تلاش خود را در تولیدات صنعتی به کار گیرد،  پیشرفت کشور را به ارمغان خواهد آورد. دانشگاه وظیفه آموزش و تربیت دانش آموختگان را دارد و از طرفی، شناخت و برطرف کردن نیازهای تحقیقاتی از دیگر وظایف دانشگاه است. صنعت نیز باید بازار کار و اشتغال زایی مفید را برای جوانان فراهم می کند.

دکتر جوان مجیدی در پایان تصریح کرد: در این راستا، بانک مسکن با ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی گروه مالی خود، گام اول را در شناسایی نخبگان برداشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha