• دوشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400082418739
  • خبرنگار : 71415

ماکرون بی سر و صدا رنگ پرچم فرانسه را تغییر داد

ماکرون بی سر و صدا رنگ پرچم فرانسه را تغییر داد

بر اساس گزارش یک رسانه انگلیسی،‌ امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، اخیرا تغییری ظریف را در رنگ پرچم کشورش اعمال کرده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه دیلی میل گزارش کرد، طیف رنگ آبی که یکی از سه رنگ پرچم فرانسه را تشکیل می دهد اکنون به سرمه ای و طیفی تیره تر از رنگ آبی قبلی به کار برده شده در این پرچم، گرویده است.

به گزارش Europe ۱، این تغییر رنگ که توسط الیزه تایید شده، سال گذشته و در تلاش برای پیوند یافتن مجدد با پرچم سال ۱۷۹۳ فرانسه - نمادی از انقلاب فرانسه – اعمال شده است.

این تصمیم بحث های زیادی در دولت ماکرون به راه انداخته و رسانه ها  گزارش داده اند که از نظر برخی مقامات فرانسوی این رنگ جدید زشت است، در حالی که ماکرون از نظرش این آبی تیره تر شکیل تر است.

این پرچم جدید در ساختمان های دولتی در سراسر پایتخت فرانسه از جمله کاخ الیزه و مجلس ملی این کشور نصب شده است. با وجود این که ماکرون عامل اتخاذ این تصمیم بوده اما گزارش شده که آرنو جولنز، مدیر عملیاتی او، در پشت این اقدام بوده است.

تغییر ظریف ماکرون در پرچم فرانسه

این پرچم اولین بار در دهه ۱۷۹۰ در جریان انقلاب فرانسه و پس از تأسیس اولین جمهوری فرانسه در سال ۱۷۹۲ استفاده شد. این جمهوری طبق قانون اساسی ۱۷۹۳ مجموعه ای از تغییرات اساسی را شامل تعهد به دموکراسی سیاسی، حق رای مردان و اجرای برابر قانون برای همه اعمال کرد.

این پرچم سه رنگ که توسط ژاک لوئی دوید طراحی شد، رسماً در سال ۱۷۹۴ به عنوان پرچم ملی فرانسه به تصویب رسید.

نسخه کم رنگ تر این پرچم در سال ۱۹۷۶ توسط والری ژیسکار دستن،‌ رئیس جمهور وقت فرانسه، برای استفاده در سخنرانی های دولتی پخش شده از تلویزیون معرفی شد.

طبق گزارش Europe ۱، دلیل این تصمیم این بود که پرچم فرانسه هنگام به نمایش در آمدن در کنار پرچم اتحادیه اروپا با آن تداخل پیدا نکند و بنابراین همان طیف از آبی برایش انتخاب شد.

آبی و قرمز رنگ های سنتی پاریس هستند و در انقلاب فرانسه توسط شبه نظامیان استفاده می شدند. پس از تشکیل جمهوری در فرانسه، رنگ سفید برای ملی کردن این نماد به آن اضافه شد. این سه رنگ گهگاه نشانه سه عنصر شعار انقلاب فرانسه شامل آزادی (آبی)، برابری (سفید)، برادری (قرمز) در نظر گرفته می شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha