• شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400092015028
  • خبرنگار : 71594

بابایی کارنامی:

با ایجاد شرایط شغلی مساعدتر قدردان فداکاری پرستاران باشیم

با ایجاد شرایط شغلی مساعدتر قدردان فداکاری پرستاران باشیم

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: از جان گذشتگی و ایثار پرستاران در دو سال اخیر قابل جبران نیست.

به گزارش ایسنا، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در مطلبی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:

« از جان گذشتگی و ایثار پرستاران در دو سال اخیر قابل جبران نیست اما می‌توان و باید با ایجاد شرایط شغلی مساعدتر و پیگیری مطالبات کادر درمان قدردان فداکاری این عزیزان بود.»

پنجم جمادی‌الاول روز ولادت باسعادت حضرت زینب (س) بزرگ بانوی کربلا به نام روز پرستار نام گذاری شده است.

از آغاز شیوع و گسترش ویروس کرونا در کشور در سال ۹۸، تعداد بسیاری از پرستاران، پزشکان و کادر درمان در راه مبارزه و درمان بیماری کووید-۱۹ و به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha