• سه‌شنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400111208779
  • خبرنگار : 71129

آغاز بزرگترین رزمایش دریایی آمریکا در خاورمیانه

آغاز بزرگترین رزمایش دریایی آمریکا در خاورمیانه

رزمایش ۱۸ روزه دریایی دو سالانه با عنوان "رزمایش دریایی بین‌المللی (IMX / CE) ۲۰۲۲"‌ به رهبری فرماندهی مرکزی نیروهای دریایی آمریکا در خاورمیانه آغاز شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری نیروی دریایی آمریکا، در این رزمایش که در بحرین آغاز شد، ۹ هزار پرنسل و بیش از ۵۰ ناو از بیش از ۶۰ کشور و سازمان بین‌المللی فعال در منطقه حضور دارند.

"برد کوپر"، فرمانده فرماندهی مرکزی نیروی دریایی ایالات متحده، ناوگان پنجم و نیروهای دریایی ترکیبی ایالات متحده گفت: این سطح از حضور شرکت کنندگان نشان دهنده عزم مشترک در حفظ نظم بین المللی مبتنی بر قوانین است. این یک فرصت منحصر به فرد برای افزایش ظرفیت‌ها و قابلیت‌های همکاری ضمن تعمیق روابط دریایی بین کشورها به شمار می‌رود.

این رزمایش در مقر ناوگان پنجم آمریکا در آبهای بحرین آغاز شد.

این رزمایش به مدت ۱۸ روز(تا ۱۷ فوریه) ادامه دارد و فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا آن را هدایت می‌کند.

برد کوپر فرماندهی رزمایش است و ناخداهایی از کشورهای پاکستان و انگلیس نیز معاونت فرماندهی را برعهده دارند.

این هفتمین باری است که این رزمایش از زمان تاسیس در ۲۰۱۲ برگزار می‌شود و محل‌های برگزاری آن در سراسر خلیج فارس، دریای عرب، خلیج عمان، دریای سرخ و اقیانوس هند شمالی هستند.

این رزمایش نه فقط بزرگترین مانور دریایی بین الملل در خاورمیانه بلکه بزرگترین رزمایش بدون سرنشین در جهان با بیش از ۸۰ سیستم کنترل از راه دور از ۱۰ کشور شرکت کننده است.

در جریان نخستین روز این رزمایش، سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین شاهد برگزاری آن بود و به درباره فناوری‌های بدون سرنشین و نحوه برگزاری این رزمایش توضیحاتی داده شد.

آغاز بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا در خاورمیانه

در این رزمایش بزرگ دریایی همچنین قرار است سیستم‌های بدون سرنشین و هوش مصنوعی در سناریوهای مختلف تمرینی مورد آزمایش قرار گیرند و در نهایت درس های آموخته شده را در عملیات های آینده در دنیای واقعی به کار برده شود.

نیروهای دریایی بین الملل حاضر در این رزمایش به چهار نیروی ضربت مشترک جغرافیایی به رهبری امارات، مصر، کنیا و عمان تقسیم می‌شوند. یک کارگروه ترکیبی به نام Task Force X نیز برای انجام بخش‌هایی از تمرین با تمرکز بر سیستم‌های بدون سرنشین و ادغام هوش مصنوعی ایجاد شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۲ ۱۰:۲۷

حالا معلوم شد که چرا سیدآل محمد(ص) مقام عظمای ولایت بر هوش مصنوعی اینقدر تاکید داشته اند بنازم به رهبری حکیم و فرزانه ام که همه چیز جدید در عرصه جهانی و بین المللی را زیر رصد مدبرانه دارند...............