• جمعه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400112922085
  • خبرنگار : 71516

درخواست یک سازمان از پلوسی برای سفر به غزه جهت دیدن پیامدهای حمایت آمریکا از اسرائیل

درخواست یک سازمان از پلوسی برای سفر به غزه جهت دیدن پیامدهای حمایت آمریکا از اسرائیل

سازمان "دموکراسی اکنون" برای جهان عربی از رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواست به نوار غزه سفر کند و مستقیماً به صحبت کسانی که به خاطر حمایت سیاسی و نظامی آمریکا از دولت آپارتاید اسرائیل آسیب دیده‌اند، گوش دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی ۲۱، سازمان "دموکراسی الان" در بیانیه‌ای به مناسبت سفر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به اراضی اشغالی، از وی خواست به نوار غزه نیز سفر کند و مستقیما به صحبت‌های کسانی گوش بدهد که به دلیل حمایت سیاسی و نظامی آمریکا از دولت آپارتاید اسرائیل آسیب دیده‌اند.

پلوسی اعلام کرد: سفر ما به اسرائیل برای به رسمیت شناختن ارزش‌های دموکراسی مشترک و امنیت متقابل است.

آدم شاپیرو، مدیر بخش اسرائیل و فلسطین در سازمان دموکراسی الان برای جهان عربی گفت: نانسی پلوسی و هیات کنگره مسئولیت سیاسی و اخلاقی را برعهده دارند تا با چشم خودشان ببینند که چه اتفاقاتی به دلیل حمایت سیاسی و نظامی آمریکا از اسرائیل به ویژه در غزه رخ داده است.

نانسی پلوسی به مدت دو روز به اراضی اشغالی سفر کرده است و قرار است در رام الله نیز با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کند.

این سازمان اعلام کرد: از زمانی که اسرائیل و مصر غزه را در سال ۲۰۰۶ محاصره کردند تنها سه تن از اعضای کنگره به غزه سفر کردند. از سال ۲۰۰۹ تاکنون سفری صورت نگرفته است. در سال ۲۰۱۸ اسرائیل مانع سفر سه تن از اعضای کنگره به غزه شد.

شاپیرو گفت: خانواده‌های فلسطینی که از منازلشان اخراج شده‌اند، دانشجویان فلسطینی که در کلاس درس در معرض شلیک گاز اشک‌آور قرار گرفتند و کودکان فلسطینی که به دست سربازان اسرائیلی کشته شده‌اند. همه این اتفاقات تنها این هفته با حمایت مالی دولت آمریکا اتفاق افتاد. بخش ۵۰۲ از قانون کمک‌های خارجی ارائه کمک نظامی به دولت‌هایی که وجهه بدی دارند مثل اسرائیل را منع می‌کند اما کنگره آمریکا این قانون را اجرا نکرده است. هیچگونه شروطی هم بر کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل اعمال نکرده است. حمایت نظامی و سیاسی آمریکا از اسرائیل نقض تعهدات آمریکا در زمینه حقوق بشر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha