• دوشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401021912002
  • خبرنگار : 71610

تلاش حزب دموکرات کردستان عراق برای خروج از بن‌بست سیاسی/ اتحادیه میهنی: احزاب کوتاه بیایند

تلاش حزب دموکرات کردستان عراق برای خروج از بن‌بست سیاسی/ اتحادیه میهنی: احزاب کوتاه بیایند

حزب دموکرات کردستان عراق از آغاز دور جدید گفت‌وگوهای این حزب برای خارج کردن این کشور از بن‌بست سیاسی فعلی خبر داد. در همین حال، حزب اتحادیه میهنی نیز خواستار چشم پوشی احزاب مختلف از امتیازات‌شان در راستای خروج عراق از وضعیت فعلی شد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه القدس العربی، محمود محمد، سخنگوی حزب دموکرات کردستان عراق پس از نشست شورای رهبری این حزب به ریاست مسعود بارزانی اعلام کرد که این حزب سلسله نشست‌ها و دیدارهایی را از امروز برای دستیابی به راه‌حلی جهت عبور از بن بست سیاسی عراق آغاز می‌کند.

وی گفت که این نشست‌ها و دیدارها در چارچوب ائتلاف سه‌گانه موسوم به "نجات میهن" متشکل از جریان صدر، ائتلاف السیاده و حزب دموکرات صورت می‌گیرد.

محمود محمد در ادامه تاکید کرد: فرصتی که مقتدی صدر، رهبر جریان صدر برای احزاب سیاسی تعیین کرده است، تکمیل می‌شود و ائتلاف نجات میهن در تلاش برای خارج کردن عراق از بن‌بست سیاسی فعلی در تماس مستقیم و ارتباط مستمر با احزاب است.

از سوی دیگر، سوزان منصور، نماینده اتحادیه میهنی کردستان عراق در پارلمان خواستار چشم پوشی احزاب از خواسته‌هایشان در راستای عبور عراق از وضعیت سیاسی فعلی شد.

وی در این باره اظهار کرد: علی‌رغم مطرح شدن ابتکارعمل‌های متقابل میان احزاب سیاسی برای رسیدن به تفاهم مشترک و خروج از بن بست سیاسی، لازم است احزاب برای عبور از مرحله فعلی از امتیازات و خواسته‌هایشان چشم‌پوشی کنند.

 منصور افزود: ما خوشبین هستیم که احزاب سیاسی در نهایت با تشکیل دولت و انتخاب رئیس جمهور موافقت کنند؛ چراکه اگر وضعیت فعلی ادامه یابد، انتخابات زودهنگام که برای بهبود وضعیت معیشتی شهروندان عراقی برگزار شد، بی‌ارزش خواهد شد.

وی همچنین تاکید کرد: تداوم اختلافات سیاسی بر روند برگزاری جلسات پارلمان نیز تأثیر گذاشته است.

حزب دموکرات و اتحادیه میهنی کردستان عراق به عنوان دو حزب کُرد تعیین کننده در روند انتخاب رئیس جمهور این کشور به ترتیب با ائتلاف با جریان صدر و چارچوب هماهنگی شیعیان عراق در مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند و اختلافات میان این دو حزب از یکسو و از طرف دیگر اختلاف نظر میان جریان صدر و چارچوب هماهنگی، عراق را وارد یک بن‌بست سیاسی چند ماهه کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha