• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401093020702
  • خبرنگار : 71415

برنامه‌های کره جنوبی برای گسترش مانورهای نظامی در واکنش به تهدیدات کره شمالی

برنامه‌های کره جنوبی برای گسترش مانورهای نظامی در واکنش به تهدیدات کره شمالی

وزارت دفاع کره جنوبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، این کشور و آمریکا در یک برنامه مشترک قصد تدوین سناریوهایی "واقع‌بینانه" برای مانورهای نظامی با هدف مدیریت تهدیدات فزاینده هسته‌ای و موشکی کره شمالی در ضمن گسترش ابعاد این مانورها در سال آینده میلادی را دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، لی جونگ سوپ، وزیر دفاع کره جنوبی به برگزاری نشستی با فرماندهان ارشد ارتش کشورش با هدف بحث بر سر این برنامه و دیگر اولویت‌های سیاسی در پی تنش‌های ناشی از تداوم پرتاب‌های موشکی کره شمالی از جمله پرتاب موشک‌هایی در روز یکشنبه که به گفته سئول موشک‌های بالستیک بردمتوسط بودند، پرداخت.

بر اساس اعلام وزارت دفاع کره جنوبی، این دو کشور متحد برنامه دارند در نیمه نخست سال آینده میلادی حدود ۲۰ مانور تمرینی مشترک شامل مانور نظامی آبی خاکی "سانگ یانگ"‌ را برگزار کنند و همه آنها نیز در همان سطح مانورهای مشهور Foal Eagle که در سال ۲۰۱۹ در ضمن تلاش‌های دیپلماتیک با کره شمالی متوقف شدند، خواهند بود.

این برنامه به گمانه‌زنی‌ها درباره اینکه این دو کشور متحد مترصد از سرگیری موثر مانورهای مشهور Foal Eagle در ضمن تداوم پروژه‌های تسلیحاتی مهم کره شمالی از جمله پروژه تولید موشک‌های دوربرد سوخت جامد و تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی هستند، دامن زده است.

وزیر دفاع کره شمالی بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده از سوی وزارتخانه متبوعش اظهار کرد: "ما تصمیم گرفتیم ابعاد و انواع مانورهای میدانی ترکیبی مرتبط با رزمایش‌های مشترک در نیمه نخست سال آینده میلادی را گسترش داده و در عین حال فرآیندهای اجرای رزمایش‌ها در سطح میدانی را با تدوین سناریوهای تمرینی واقع‌بینانه تحت الشعاع تهدیدات فزاینده هسته‌ای و موشکی کره شمالی تعمیق کرده و توسعه دهیم."

این وزارتخانه توضیحی درباره اینکه چه سناریوهایی را برای رزمایش‌ها در نظر گرفته، مطرح نساخت. با این حال انتظار می‌رود این سناریوها شامل مراحل مختلف تهدیدات هسته‌ای از جمله مرحله بروز نشانه‌های یک حمله هسته‌ای قریب‌الوقوع باشند.

لی تاکید کرد، کره جنوبی بر مبنای تعهد آمریکا به "بازدارندگی گسترش یافته" و بسیج طیف کامل توانمندی‌های نظامی‌اش از جمله توانمندی هسته‌ای برای دفاع از متحدش با تهدیدات هسته‌ای کره شمالی خود را تطبیق خواهد داد.

وزیر دفاع کره جنوبی درباره تهدیدات غیر هسته‌ای کره شمالی نیز بر لزوم این که ارتش کره جنوبی در زمینه مقابله با آنها نقش "پیشرو" داشته باشد، تاکید کرد.

لی خاطرنشان کرد: من به طور ویژه با هدف اطمینان یافتن از اینکه می‌توانیم با شدت و تمام عیار به هرگونه تحریکات کره شمالی پاسخ دهیم، بر حفظ موضعمان برای پاسخ فوری در عرصه میدانی با هدف کسب پیروزی قاطع در هر نبردی تأکید می‌کنم.

شرکت کنندگان در این نشست همچنین در مورد طرح استقرار یک بخش جدید در ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در ماه آینده میلادی که مسئول پاسخگویی به تهدیدات هسته‌ای و تسلیحات کشتار جمعی کره شمالی باشد، به بحث پرداختند.

به گفته این وزارتخانه، ایجاد این واحد، بخشی از تلاش‌های گام به گام برای ایجاد "فرماندهی راهبردی" خواهد بود که ارتش به دنبال ایجادش جهت تقویت قابلیت‌های عملیاتی کلی خود بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha