• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401102013021
  • خبرنگار : 71402

تایوان از آلمان خواست به حفظ "نظم منطقه‌ای" کمک کند

تایوان از آلمان خواست به حفظ "نظم منطقه‌ای" کمک کند

رئیس‌جمهوری تایوان امروز (سه‌شنبه) در دیدار با قانونگذاران ارشد آلمانی از برلین خواست تا به حفظ "نظم منطقه‌ای" کمک کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، تایوان که چین آن را بخشی از اراضی خود قلمداد می‌کند، با حمایت متحدان غربی در مواجهه با "تهدیدهای نظامی روزافزون" چین از جمله مانورهای نظامی آن در اطراف این جزیره خودگردان در ماه اوت، دلگرم شده است.

تسای اینگ ون، رئیس‌جمهوری تایوان در دیدار با قانونگذاران آلمانی در دفتر ریاست جمهوری گفت که در برابر "توسعه‌طلبی اقتدارگرا" دموکراسی‌ها باید در کنار هم بایستند.

تایوان از آلمان خواست به حفظ "نظم منطقه‌ای" کمک کند

او همچنین با اشاره به اطلاعیه ماه گذشته گفت: از سال آتی، خدمت نظامی اجباری تایوان به یک سال افزایش می‌یابد.  از این طریق، قابلیت‌های دفاعی ما تقویت خواهد شد و عزم ما را برای دفاع از سرزمین‌مان و حراست از دموکراسی به نمایش گذاشته می‌شود.

رئیس‌جمهوری تایوان افزود: ما مشتاقانه منتظریم تایوان، آلمان و سایر شرکای دموکراتیک به طور مشترک نظم و رفاه منطقه را حفظ کنند.

در حالی که آلمان، مانند بسیاری از کشورها، هیچ روابط دیپلماتیک رسمی با تایوان ندارد، برلین در حال کار بر روی یک استراتژی جدید است که نگاهی هوشیارتر به روابط خود با چین دارد و هدف آن کاهش وابستگی خود به این ابرقدرت اقتصادی آسیاست.

از سوی دیگر، ماری-اگنس استراک-زیمرمان، رئیس کمیته دفاع پارلمانی آلمان و یکی از اعضای ائتلاف دموکرات‌های آزاد اولاف شولتس، صدراعظم آلمان به تسای گفت که آلمان و تایوان دوست هستند.

تایوان از آلمان خواست به حفظ "نظم منطقه‌ای" کمک کند

به گفته استراک-زیمرمان، حمله روسیه به اوکراین یک زنگ بیدارباش برای کل جهان بود. او افزود: «به همین دلیل است که ما به کشور شما، به جزیره شگفت‌انگیز شما آمده‌ایم تا به جهان بگوییم که ما به عنوان کشورهای دموکراتیک در کنار هم هستیم.»

تایوان از آلمان خواست به حفظ "نظم منطقه‌ای" کمک کند

چین خشم خود را از سفر این هیات آلمانی ابراز کرده و وزارت خارجه این کشور روز دوشنبه به گذشته آلمان در جنگ جهانی دوم اشاره کرد.

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: ما می‌خواهیم به این نکته اشاره کنیم که علت اصلی مسئله تایوان دقیقاً از قانون جنگل، هژمونی، استعمار و نظامی‌گری نشات می‌گیرد که زمانی در جهان بیداد می‌کرد. چین به شدت تحت تاثیر آن قرار گرفته است. آلمان تجربه و درس تاریخی عمیق و غم‌انگیزی از آن دارد.

همچنین قانونگذاران لیتوانی امروز در سفر به تایوان گفتند که دومین اقتصاد بزرگ جهان (چین) تلاش دارد از تمام امکاناتش برای تغییر تصمیم این کشور در شکستن هنجارهای دیپلماتیک و گرم گرفتن روابط با این جزیره خودگردان استفاده ‌کند.

به گفته این قانونگذاران، سفر مقامات لیتوانی متمرکز بر امنیت ملی و دفاع و همچنین مناسبات اقتصادی است. به گفته رئیس کمیته دفاعی در پارلمان لیتوانی " آنها (چینی‌ها) سعی کردند اراده ما را بشکنند، آنها سعی کردند تصمیم ما را تغییر دهند، آنها سعی کردند سرمایه‌گذاران را آزار دهند و سعی کردند تحریم‌های اقتصادی اعمال کنند... اما ما زنده ماندیم."

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha