• سه‌شنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401110403095
  • خبرنگار : 71594

تاکید نماینده اسدآباد بر مبارزه با فقر، فساد و تبعیض در کشور

تاکید نماینده اسدآباد بر مبارزه با فقر، فساد و تبعیض در کشور

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر مبارزه با فقر،‌ فساد و تبعیض در کشور گفت: کشوری که در پیشرفت های نظامی و علمی در شرایط تحریم و جنگ سرآمد است، چگونه است که در معیشت و اقتصاد همچنان گرفتار است؟

به گزارش ایسنا، کیومرث سرمدی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز سه شنبه (4 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: در فصل بودجه و برنامه هفتم توسعه قرار داریم و امروز مردم ولایتمدار با تمام مشکلات موجود، کمر فتنه‌گران را آگاهانه و با عدم همکاری شکستند.

وی بر اجرای منویات مقام معظم رهبری در مبارزه بی امان با فقر، فساد و تبعیض تاکید و عنوان کرد:‌ کشوری که در پیشرفت های نظامی و علمی در شرایط تحریم و جنگ سرآمد است، چگونه است که در معیشت و اقتصاد همچنان گرفتار است؟ کجای کار اشتباه کردیم؟ سهم هر کدام از نهادهای حاکمیتی چیست؟

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: مردم عزیز؛ من همان معلمی هستم که امروز فکر می کنم به واسطه کوتاهی های برخی کارگزاران در طول سالیان گذشته، این حرف های من را صادقانه نمی دانید، اما بدانید ما هم مثل شما معتقدیم در بسیاری از امور باید واقع گرایی کرد. چاره کار در بازگشت به عقلانیت انقلابی و حکمرانی عالمانه است.

سرمدی با بیان اینکه چرا باید امکانات کشور و وام های کلان به سرمایه خواران داده شود، در حالی که جوان مظلوم ما برای وام ازدواج، گرفتار خوش آمد و بد آمد بانک‌ها است، تاکید کرد: به شرکت های دولتی که بهانه شده اند برای پرداخت حقوق نجومی و پاداش های بی حساب و ماموریت و مسافرت خارجی از جیب ملت، معترضیم، به اختصاص ۳۳ درصد وام های کشور به مال ها و مال سازها نقد جدی داریم، به شعار جهادی دادن و جهادی عمل نکردن معترضیم که اگر رفتار جهادی داشتیم بورس به گل نمی نشست و خودروسازی مایه شرمساری نبود.

وی ضمن انقاد از عدم توجه به اجرای صحیح قوانین تصریح کرد: مالیات بر خانه‌های خالی را تصویب کردیم که می توانست دلالی کثیف را در این بخش زمین بزند، اما برخی عُرضه اجرای آن را نداشتند و ما هم نظارت لازم را نداشتیم؛ از کارگر، معلم و راننده و کاسب مالیات می گیریم، اما دلالان و صاحبان املاک چندصد میلیاردی نمی توانیم و یا نمی خواهیم.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی افزود:‌ طرح مترقی مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در دستور کار است که با تصویب سریع و نظارت درست بر اجرای آن می توانیم دلالی کثیف در حوزه مسکن، خودرو، ارز و طلا را زمین‌گیر کنیم. حکمرانی عالمانه به ما می‌گوید که برده داری مدرن را پایان دهیم و طرح مترقی حذف شرکت های واسطه نباید در رفت و آمد های بین دولت و مجلس بماند.

سرمدی با تاکید بر لزوم گفت و گو و تعامل با جوانان کشور تاکید کرد: حکمرانی عالمانه  به ما می‌گوید گفتمان با نسل جدید را حکیمانه ادامه دهیم، فرصت بازسازی اعتمادهای از دست رفته را نباید از دست بدهیم. جوانانی را که بر حسب اغفال دشمن و فرصت سوزی برخی عناصر داخلی، گله ‌مند هستند همچنان در جبهه های انقلاب می دانیم.

وی با تاکید بر اینکه باید علمی رفتار کنیم و علمی سخن بگوییم عنوان کرد: وقتی در بودجه نویسی فاصله بین دلار واقعی و دلار دولتی قابل توجه است یعنی پنجره فساد را باز گذاشته ایم. یک بار باید به مردم جواب دهیم چرا زورمان به بانکداری نمی رسد؟ چرا زورمان به دو خودروسازی داخلی نمی رسد؟ چرا بانک ها از گُرده مردم می کشند و با سودهای ترکیبی چنان تولید کننده و کارآفرین را گرفتار می کنند که عطای تولید و اشتغال را به لقایش ببخشند و نتیجه‌اش بیکاری مزمن در کشور شود.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: حکمرانی عالمانه به ما می گوید بانک ها و وزارتخانه‌ ها اموال مازاد خود را در یک سوم به بالای شهر تهران و کلانشهرها بفروشند و در میانه شهر ساکن شوند؛ همان جا که رهبر مظلوم کشور ما ساکن است، شاید صدای مردم بهتر شنیده شود. عرصه های گرانقیمتی که وزارتخانه‌ ها و برخی سازمان های دولتی در آن مستقر هستند، می ‌تواند بودجه سالانه کشور را تامین کند.

سرمدی با اشاره به تورم در کشور تاکید کرد: نکته اساسی که کمیسیون تلفیق بودجه باید به صورت جدی مد نظر داشته باشد ایجاد تعادل افزایش حقوق کارکنان و تورم موجود در کشور است. ما در این لایحه عملا با افزایش ۲۰ درصدی حقوق، قدرت خرید کارمندان را ۵۰ درصد کاهش داده ایم.

نماینده  مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به مسائل حوزه انتخابیه اش گفت: شهرستان اسدآباد در طی سال ‌های گذشته در ترک فعل ها و عقب ماندگی های بسیاری گرفتار است؛ از حوزه آب گرفته تا کشاورزی و صنایع.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha