• دوشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402032213750
  • خبرنگار : 71402

کی‌یف: هنوز بیش از ۱۰ عضو ناتو از عضویت اوکراین در این ائتلاف حمایت نکرده‌اند

کی‌یف: هنوز بیش از ۱۰ عضو ناتو از عضویت اوکراین در این ائتلاف حمایت نکرده‌اند

معاون دفتر ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد که بیش از ۱۰ کشور از مجموع ۳۱ کشور عضو ناتو نمی‌خواهند اوکراین به این بلوک نظامی تحت رهبری آمریکا بپیوندد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، ایگور ژوکوا، معاون دفتر ولودیمیر زلنسکی در پیام خود در فیس‌بوک نوشت که کی‌یف در حال حاضر ۲۰ بیانیه امضا شده در حمایت از پیشنهاد عضویت خودش در ناتو در دست دارد. این بدان معناست که ۱۱ کشور عضو تاکنون از حمایت از درخواست کی‌یف خودداری کرده‌اند.

ژوکوا شنبه ساعاتی پس از آنکه ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین و جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا سندی را در کی‌یف امضا کردند که نشان‌دهنده رضایت اتاوا برای عضویت اوکراین در ناتو بود، پست خود را منتشر کرد.

این مقام اوکراینی نوشت: «اعلامیه مشترک به وضوح حمایت از عضویت اوکراین در ناتو را از طرف کانادا به محض اینکه شرایط اجازه دهد، مشخص می‌کند. این جدی‌ترین ابراز نظر در بین همه کشورهای گروه هفت عضو ناتو است.»

ایگور ژوکوا افزود که اعلامیه مشابهی هم اخیرا با دولت رومانی امضا شده است.

به گفته معاون دفتر ولودیمیر زلنسکی، این تحولات «مرحله دیگری از آمادگی برای نشست موفقیت‌آمیز ناتو در ویلنیوس در ژوئیه» برای اوکراین است.

اوایل این هفته، جولیان اسمیت، فرستاده ایالات متحده در ناتو به نشریه پولیتیکو گفت تا زمانی که کی‌یف با مسکو در جنگ باشد، «دعوت مناسب» از اوکراین برای عضویت در ناتو «بعید» است.

با این حال، جولیان اسمیت اشاره کرد که در جریان گردهمایی آتی در پایتخت لیتوانی، ائتلاف ناتو همچنان می‌خواهد پیامی به کی‌یف بفرستد که مصمم است در بلندمدت به آن کمک کند. او افزود که ناتو برای انجام این کار «مجموعه‌ای از گزینه‌ها» را دارد.

روسیه که گسترش ناتو به سمت شرق را به عنوان یک تهدید امنیتی بزرگ می‌بیند، تلاش کی‌یف برای پیوستن به ائتلاف نظامی تحت رهبری ایالات متحده را از دلایل اصلی آغاز عملیات نظامی خود در اوکراین در بیش از یک سال پیش ذکر کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۳-۲۲ ۰۹:۴۳

همین چند عضو ادعائی نیز با طولانی شدن و فرسایشی شدن جنگ روسیه-اکراین به غلط کردن خواهند افتاد چون تبعات اقتصادی و.....بر این کشورها سایۀ سنگینی انداخته البته آمریکا کنار گود نشسته و مدام به این و آن دیکته می کند که چه کار کن.....درست شده مشابه اوضاع قبل و بعدجنگ جهانی اول و دوم که اروپا با خاک یکسان شد ولی آمریکا هیچ صدمه ای ندید و پس از آن اروپا وابستگی شدیدی به سران کاخ سفیدلرزان واشنگتن پیدا کرد و هنوز این وابستگی ادامه دارد مگر اینکه این اتحادیه با اعضایش سعی کند مستقل شود..........