• سه‌شنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402033019792
  • خبرنگار : 71038

یک کارشناس مسائل غرب آسیا پاسخ داد

چرایی سفر همزمان رهبران حماس و جهاد اسلامی فلسطین به تهران

چرایی سفر همزمان رهبران حماس و جهاد اسلامی فلسطین به تهران

یک کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سفر"زیاد نخاله"، دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین و "اسماعیل هنیه " رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به تهران و برگزاری دیدار مشترک بین این دو با حضور "اسماعیل قاآنی" فرمانده سپاه قدس در تهران یکی از اهداف برگزاری این نشست را رفع برخی اختلافات میدانی و سیاسی بین این دو گروه و همچنین ایجاد یک استراتژی واحد جهت مبارزه با تجاوزات رژیم صهیونیستی دانست.

حسن هانی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا  با اشاره به وضعیت کنونی در اراضی اشغالی گفت: رژیم صهیونیستی دامنه حملات خود علیه ساکنان نوار غزه، کرانه باختری و قدس شرقی را تشدید کرده و یک فضای بحرانی را در اراضی اشغالی ایجاد کرده است.

وی معتقد است: در این فضا با توجه به دیدگاه‌های مختلفی که بعضا در زمینه مبارزاتی در حوزه میدانی و سیاسی بین حماس و جهاد اسلامی وجود دارد یک سری شکاف بین آنها ایجاد شده بود و ایران با توجه به نقش محوری که در جریان مقاومت دارد با دعوت از رهبران این دو جریان و تشکیل جلسه مشترک بین آنها تلاش کرد یک ساز و کار مشترک و اتاق مشترک جنگی علیه متجاوزان و اشغالگران صهیونیستی ایجاد شود .

هانی‌زاده  با بیان اینکه سفر صورت گرفته یک سفر راهبردی است و از اهمیت بالایی در سازماندهی مبارزات فلسطینی‌ها علیه رژیم صهیونیستی برخوردار است، گفت: در همین چارچوب به نظر می‌رسد که ما در آینده شاهد یک تقابل جدی و مشترک از سوی گروه‌های مقاومت با رژیم صهیونیستی خواهیم بود و در واقع یک جبهه گسترده در منطقه علیه رژیم صهیونیستی ایجاد خواهد شد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به ترکیب کابینه رژیم صهیونیستی و تشدید اقدامات این رژیم در چند وقت اخیر علیه فلسطینی‌ها تصریح کرد: به نظر می‌رسد همانطور که اشاره شد این سفر راهبردی و مهم دارای دو هدف اساسی بوده است. هدف اول رفع برخی اختلافات میدانی و سیاسی بین دو گروه حماس و جهاد اسلامی بوده است و هدف دوم شکل گیری اتاق جنگ و یک جبهه مشترک از سوریه، عراق، لبنان و اراضی اشغالی علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی است.

وی با اشاره به برخی از تحولات اخیر در منطقه، گفت: به نظر می‌رسد یک همگرایی خوبی بین کشورهای منطقه برای ایجاد یک جبهه مشترک جهت مبارزه با اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی ایجاد شده است.

انتهای ‌پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha