• شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402071509480
  • خبرنگار : 71402

مرکز آموزش جوانان ارتش انگلیس، غرق در فساد جنسی

مرکز آموزش جوانان ارتش انگلیس، غرق در فساد جنسی

به گفته پلیس محلی یورکشایر شمالی، ۹ مورد تجاوز جنسی و سه مورد آزار جنسی دیگر تقریبا در یک سال گذشته در مؤسسه بریتانیایی که نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله را برای ارتش انگلیس آموزش می‌دهد، گزارش شده است. این گزارش‌ها در دوره ۱۳ ماهه بین ۲۲ ژوئیه ۲۰۲۲ تا ۱۷ اوت ۲۰۲۳ انجام شده است.

به گزارش ایسنا، گزارش‌ها از آزار و اذیت‌های جنسی نوجوانان انگلیسی که آموزش‌های نظامی می‌دیدند، در حالی منتشر می‌شود که کالج «بنیاد ارتش» در هروگیت انگلستان، از اداره استاندارد آموزش بریتانیا (OFSTED) رتبه «ممتاز» را که بالاترین رتبه موجود در نظر گرفته می‌شود، گرفته است.

به گفته سازمان آفستد، «این تنها مرکز آموزشی مرحله اول برای ورود جوانان در ارتش بریتانیاست و آموزش نظامی اولیه را ارائه و رهبران آینده را پرورش می‌دهد.»

طبق اعلام دولت انگلیس، در سال ۲۰۲۱، ۲۲ قربانی تجاوز جنسی در کالج بنیاد ارتش وجود داشت.

دیوید گی، مشاور «شبکه بین‌المللی حقوق کودک» گفت که دانشکده بنیاد ارتش در هروگیت نباید ایمن تلقی شود، آن هم با توجه به تعداد زیادی از گزارش‌های سوء رفتار جنسی در آنجا. او گفت: «سن جذب برای ارتش یکی از مشکلات است.»

مشاور این سازمان بین‌المللی به سی‌بی‌اس نیوز مدعی شد: «این به طور خاص یک مشکل بریتانیایی نیست. عوامل خاصی وجود دارد که به این معنی است که عضویت در ۱۶ یا ۱۷ سالگی آسیب‌پذیری یک فرد جوان را نسبت به عضویت در سنین بالاتر در یک موسسه از این نوع تشدید می‌کند.»

انگلیس مثل ایالات متحده از معدود کشورهای جهان هستند که کودکان زیر ۱۸ سال را در نیروهای مسلح استخدام می‌کنند. در انگلیس، افراد استخدام‌شده در سن ۱۸ سالگی به خط مقدم اعزام نمی‌شوند.

مشاور «شبکه بین‌المللی حقوق کودک» گفت که نیروهای استخدام‌شده زن در انگلیس بسیار آسیب‌پذیرتر از نیروهای مرد هستند. او گفت: «وقتی در نیروهای مسلح نسبت مرد به زن ۹ به یک باشد، آسیب‌پذیری دختران، وقتی آن برابری جنسیتی در آموزش نظامی را نداشته باشید، واقعا افزایش می‌یابد.»

یک گزارش پارلمانی انگلیس در سال ۲۰۲۱ نشان می‌دهد که ارتش بریتانیا در محافظت از نیروهای استخدام شده زن شکست خورده است و نشان می‌دهد که تقریبا دو سوم از آنها در طول دوران حرفه‌ای خود آزار و اذیت جنسی، قلدری و تبعیض را تجربه کرده‌اند.

در این گزارش، موارد متعدد از تجاوز گروهی، قلدری به دلیل امتناع از تامین خواسته‌های جنسی و رقابت میان مردان برای همراه شدن با زنان در کشتی‌ها یا اردوگاه‌ها بیان شده است.

به تازگی نتایج یک بررسی داخلی ارتش انگلیس در مورد مرگ خانم جیسلی بک، توپچی توپخانه سلطنتی در دسامبر ۲۰۲۱ نشان داد که این نوجوان ۱۹ ساله پس از «یک دوره شدید از رفتارهای ناپسند» از سمت رئیس خودش، خودکشی کرده است. تحقیقات نشان می‌دهد که رئیس جیسلی بک که نامش فاش نشده، خواستار رابطه با او بوده و هزاران پیام کتبی و صوتی در ماه‌های منتهی به مرگ او برایش ارسال کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha