• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402073021757
  • خبرنگار : 71560

با تصویب مجلس

جذب نیروهای آموزشی و پرورشی صرفا از دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی انجام می شود

جذب نیروهای آموزشی و پرورشی صرفا از دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی انجام می شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جذب و تربیت نیروهای مورد نیاز در مشاغل آموزشی و پرورشی را منحصرا از طریق دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی مجاز دانستند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی نوبت دوم امروز ( یکشنبه) مجلس، گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی کرده و بند ب ماده ۸۸ لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند.

بر اساس بند ب ماده ۸۸ لایحه برنامه هفتم توسعه، سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه موظفند در طول اجرای قانون برنامه، تا زمان تصویب و اجرای سند موضوع بند «الف» این ماده، ردیف های استخدامی و تأمین اعتبار مورد نیاز آموزش و پرورش و ظرفیت جذب دانشجو در دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی برای جذب دانشجو معلمان را در اختیار وزارت آموزش و پرورش قراردهند.

جذب و تربیت نیروهای مورد نیاز در مشاغل آموزشی و پ رورشی منحصرا از طریق دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی با تقویت زیرساخت ها و ظرفیت ها و توسعه کمی و کیفی آنها و باهمکاری حوزه های علمیه (برای تربیت و توانمندسازی معلمان گروه معارف اسلامی، قرآن و مربی امور تربیتی) و سایر دانشگاه های دولتی و غیردولتی صورت گیرد.

وزارت آموزش و پرورش مجاز است نسبت به تأمین نیروی مورد نیاز خود از بین دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد صلاحیت های عمومی و تخصصی سایر دانشگاه های دولتی و غیردولتی یا حوزه های علمیه با طی دوره مهارت آموزی و یا دانشجو معلمی در دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، همزمان با تحصیل در دانشگاه دولتی و غیردولتی یا حوزه های علمیه با امکان دریافت کمک هزینه به میزان پنجاه درصد (۵۰%) حداقل حقوق از زمان تحصیل در دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اقدام نماید.

آیین نامه نحوه جذب این دانشجویان، ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون، با پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش تهیه می شود و به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش می رسد.

دانشجویان دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در طول مدت تحصیل به صورت سالانه مورد ارزشیابی قرار گرفته و در صورت عدم صلاحیت، ارتباط استخدامی آنان قطع خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۵ ۰۱:۱۰

پس مربیان پیش دبستانی ضمیمه مدارس دولتی که تحصیل کرده ی دانشگاه هستند با رشته ی مرتبط وبیش از بیش از ۱۰ سابقه ی کار دارند تکلیفشان چه می‌شود این قشر برخلاف دانشجویان دانشگاه فرهنگیان که درسشان تموم نشده میرن سر کلاس دارای سابقه ی کلاسداری وتدریس هستند خدارو خوش نمیاد عمرو جوانیشان هدر بره ،یه کم انصاف داشته باشید، مثلا کسی که علوم تربیتی خونده کجا باید میرفت کار می‌کرد جز آموزش وپرورش ؟چرا فکری به حال مربیان پیش دبستانی که رشته مرتبطند نمی‌کنید؟