• سه‌شنبه / ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402080200919
  • خبرنگار : 71489

چنارانی: موضوع مهاجرین برای مجلس یازدهم مهم است

چنارانی: موضوع مهاجرین برای مجلس یازدهم مهم است

یکی از اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی بر لزوم ساماندهی اتباع کشورهای مختلف در ایران تاکید و عنوان کرد: قطعاً سازمان ملل در قبال افرادی که در کشورهای مختلف زندگی می‌کنند مسئولیت‌هایی دارد و ساماندهی اتباع خارجی که در ایران هستند می‌تواند به احقاق حق ایران از سازمان ملل کمک کند.

هاجر چنارانی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر اهمیت مسائل مربوط به مهاجران برای مجلس یازدهم اظهار کرد: موضوع مهاجرین و اتباع یکی از موضوعات مهم مورد نظر مجلس شورای اسلامی است و در این راستا نیز سال گذشته نمایندگان به کلیات طرح تاسیس سازمان ملی اقامت رای مثبت دادند تا موضوع اتباع کشورهای مختلف در آنجا سازماندهی شود.

وی گفت: قطعاً سازمان ملل در قبال افرادی که در کشورهای مختلف زندگی می‌کنند مسئولیت‌هایی دارد و ساماندهی اتباع خارجی که در ایران هستند می‌تواند به احقاق حق ایران از سازمان ملل کمک کند.

این نماینده مجلس همچنین با انتقاد از طرح مباحثی از سوی برخی در مخالفت با حضور اتباع برخی کشورها در ایران، تاکید کرد: امروز اتباع کشورهای مختلف باید ساماندهی شوند اما این موضوع دلیلی نمی‌شود که گروه‌هایی از هر دو کشور علیه کشور مقابل اظهار نظرهایی را مطرح کنند؛ نباید اجازه داد خدای نکرده اختلاف نظرها به سمتی برود تا میان دو کشور تخاصمی ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، ماده ۸۶ لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند که در آن به منظور ساماندهی مهاجرین و اتباع بیگانه، وزارت کشور با همکاری دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی مکلف است ضمن تشکیل سازمان ملی مهاجرت، اقدامات زیر را انجام دهد:

با همکاری وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، مرکز آمار ایران، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سازمان ثبت احوال کشور و سایر دستگاه های اجرائی، نسبت به ساماندهی، ورود، خروج، طرد، سرشماری، آمایش سرزمینی و ثبت احوال اتباع بیگانه، پناهجویان، مهاجرین قانونی و غیرقانونی، به نحوی اقدام نماید که تمامی اطلاعات مهاجرین و اتباع بیگانه در یک پایگاه داده مرجع برخط و یکپارچه گردآوری شود و درگاه های بهره برداری آن بر اساس ماده (۷) قانون مدیریت داده ها و اطلاعات ملی برای سایر دستگاه ها ایجاد شود. ارائه هرگونه خدمات به اتباع بیگانه توسط دستگاه های اجرائی باید بر اساس اطلاعات هویتی این سامانه باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha