• شنبه / ۶ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402080604085
  • خبرنگار : 71588

رؤسای جمهور کلمبیا و ونزوئلا: اسرائیل باید کشتارجمعی را متوقف کند

رؤسای جمهور کلمبیا و ونزوئلا: اسرائیل باید کشتارجمعی را متوقف کند

رؤسای جمهور ونزوئلا و کلمبیا ضمن تاکید بر حمایت از ساکنان نوار غزه، خواستار برقراری فوری آتش‌بس بی‌قید و شرط در این باریکه شدند.

به گزارش ایسنا، نیکولاس مادورو، رئیس ‌جمهوری ونزوئلا ضمن تاکید بر لزوم توقف جنگ و کشتار جمعی علیه فلسطینیان در غزه، خاطرنشان کرد: «ما خواستار برقراری صلح، تفاهم و احترام به قوانین بین‌المللی هستیم.»

براساس گزارش سایت المیادین، وی در ادامه افزود: «نه به جنگ بیشتر، نه به خشونت بیشتر، نه به مرگ بیشتر. فلسطین آزاد است.»

رئیس جمهوری ونزوئلا همچنین تصریح کرد، کشتار جمعی فلسطینیان باید متوقف شود.

در همین راستا، گوستاوو پترو، رئیس‌ جمهوری کلمبیا تاکید کرد: «با قطع کامل برق و اینترنت، کشتار در غزه آغاز شد. صدها فروند جنگنده بمباران را شروع کردند و هزاران سرباز اسرائیلی به غزه یورش بردند».

وی ادامه داد: «بشریت امروز با کشتارجمعی روبه‌رو است.»

رئیس جمهوری کلمبیا اظهار کرد، بیشتر کشورهای جهان خواهان برقراری آتش‌بس هستند در حالیکه تنها ۱۴ کشور علیه این قطعنامه سازمان ملل رأی دادند.

دولت ونزوئلا در سال ۲۰۰۹ پس از عملیاتی در نوار غزه که منجر به شهادت بیش از ۱۰۰۰ فلسطینی شد، روابط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کرد. سه ماه بعد کاراکاس استقلال فلسطین را به رسمیت شناخت و روابط رسمی با آن برقرار کرد. در سال ۲۰۱۹، تل آویو پس از اعتراضات گسترده، از رهبر مخالفان ونزوئلا خوان گوایدو حمایت کرد و او را به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا به رسمیت شناخت.

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را درباره جنگ غزه تصویب کرد که گروه کشورهای عربی آن را ارائه کرده بودند. ۱۲۰ کشور به نفع این قطعنامه رأی دادند. اصلاحاتی که کانادا برای محکوم کردن حماس در این قطعنامه پیشنهاد داده بود، رأی کافی نیاورد.

این قطعنامه شامل ۱۴ بند است که مهم‌ترین آنها لزوم تحقق آتش‌بس انسانی فوری، ملزم بودن تمام طرف‌ها به اجرای قوانین بشردوستانه بین‌المللی، برآورده کردن نیازهای اساسی و فوری برای نوار غزه، آزادی تمام غیرنظامیان، تحویل کمک‌های بشردوستانه و لغو دستور مقامات رژیم صهیونیستی درباره انتقال ساکنان شمال نوار غزه و کارمندان سازمان ملل به جنوب غزه است.

جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه از آغاز عملیات طوفان الاقصی وارد بیست و دومین روز خود شده است. با اعلام ارتش اشغالگر مبنی بر گسترش عملیات زمینی در مرزهای نوار غزه، گروه‌های مقاومت فلسطین همچنان خودروهای ارتش رژیم صهیونیستی و سربازانی که در تلاش برای نفوذ به مناطق مرزی غزه هستند، هدف قرار می‌دهند. جنگنده‌های اشغالگر همچنان به بمباران منازل و غیرنظامیان ادامه می‌دهند. خبرنگاران شب گذشته را خشن‌ترین شب از زمان آغاز تجاوزات صهیونیست‌ها به غزه از هفتم اکتبر توصیف کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha