• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1402081712797
  • منبع : ریاست جمهوری

امضای ١٨ سند همکاری و یک بیانیه مشترک میان ایران و تاجیکستان

امضای ١٨ سند همکاری و یک بیانیه مشترک میان ایران و تاجیکستان

روسای جمهور و مقامات عالیرتبه ایران و تاجیکستان یک بیانیه مشترک و ۱۸ سند و تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

به گزارش ایسنا، در مراسم امضای اسناد همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان، سید ابراهیم رئیسی و امامعلی رحمان بیانیه مشترک تعمیق روابط راهبردی و بلندمدت دوجانبه را به امضا رساندند.

همچنین مقامات عالی‌رتبه ایران و تاجیکستان در حضور روسای جمهور ۱۸ سند و تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

یادداشت تفاهم نقشه راه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بلندمدت برای سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۰، لغو رویداد، مبارزه با قاچاق مواد مخدر، حمل و نقل و ترانزیت، مدیریت بحران، ایجاد منطقه آزاد مشترک، فرهنگ و هنر، آموزش عالی، تحقیقات فناوری و نوآوری، خدمات پستی، امور ورزشی و خواهر خوانندگی میان شهرهای یزد و خجند تاجیکستان از جمله اسناد و تفاهم‌نامه‌های همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان بود که توسط مقامات دو کشور به امضا رسید.

این اسناد همکاری میان وزرای امور خارجه، نیرو و فرهنگ و ارشاد جمهوری اسلامی ایران با وزرای رشد اقتصاد، فرهنگ، معارف، نقلیات و صناعت تاجیکستان امضا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۷ ۱۶:۲۹

سلام علیکم منطقه غرب آسیا بویژه منطقه که استعمارگر غربی و صهیونیسم جهانی آن را خاورمیانه می خوانند غرق در نعمات الهی است چرا باید فلسطینیان مقیم غزه دچار کمبود امکانات اولیه زنده ماندن بشوند پس غیرت انسانی و اسلامی سردمداران کشورها منطقه کجا رفته است بقول سید حسن نصر الله امروز مردم غزه فردای انسانیت در تمام منطقه خواهد شد این منطق خداوند متعال است . چرا مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای در برابر کشتار ۵۰۰۰ پنج هزار کودک در غزه سکوت اختیار کرده است. این کودکان به چه جرم و گناهی هدف نتانیاهو و رژیم صهیونیستی در غزه قرار گرفته اند و کشتار شده‌اند چرا کشتار کودکان در طول ۳۰ روز در این مقیاس انسانی بی پاسخ مانده است و چرا این اقدامات هنوز ادامه پیدا می کنند. آیا قربانی کردن کودکان جزو رسومات صهیونیسم جهانی بویژه رژیم اسرائیل شده است و باید دیگر ملت های منطقه در برابر آن سر تسلیم فرود آورند که از ظواهر امر چنین بر می آید که آقای بن سلمان و رئیس امارات متحده عربی و اردن و مصر چنین وضعیتی در خاورمیانه عادت کرده اند.