• پنجشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402081813194
  • خبرنگار : 71443

نظر نامزد انتخابات آمریکا درباره زلنسکی؛ کمدینِ با شلوار گشاد که از نازی‌ها تجلیل می‌کند

نظر نامزد انتخابات آمریکا درباره زلنسکی؛ کمدینِ با شلوار گشاد که از نازی‌ها تجلیل می‌کند

یک نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا که منتقد سرسخت سیاست‌های کی‌یف به شمار می‌آید، ظاهراً رئیس جمهور اوکراین را یک نازی خطاب کرده است.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد که «ویوِک راماسوامی» نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در آمریکا در یک گفت‌وگوی انتخاباتی، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را «نازی» خطاب کرده است که سبب شد کارزار انتخاباتی او بعداً به دنبال شفاف‌سازی اظهاراتش باشد.

این کارآفرین و منتقد سرشناس اوکراین در جریان انتقادی گسترده از دولت زلنسکی، دلایل مختلفی را مطرح کرد که در آنها استدلال کرد که کی‌یف «غیر دموکراتیک» است.

راماسوامی در این باره گفت: اوکراین نمونه یک دموکراسی نیست. این کشوری است که ۱۱ حزب مخالف را ممنوع کرده است. تمام رسانه‌ها را در یک بازوی رسانه‌ای تلویزیون دولتی ادغام کرده است. این دموکراتیک نیست. این کشور تهدید کرده است که در سال جاری انتخابات برگزار نخواهد کرد، مگر اینکه ایالات متحده پول بیشتری بپردازد. این دموکراتیک نیست.

این نامزد جمهوری‌خواه ادامه داد: او - یک کمدین با شلوار گشاد، مردی به نام زلنسکی- در رده‌بندی‌های خود از یک نازی تجلیل کرد. این دموکراتیک نیست.

کارزار راماسوامی سپس به پایگاه خبری هیل و سایر رسانه‌ها اعلام کرد که این نامزد قصد نداشت در هنگام اظهارنظر درباره نازی‌ها به زلنسکی اشاره کند.

کارزار انتخاباتی او توضیح داد که منظور راماسوامی بیشتر مربوط به رویدادی در پارلمان کانادا در ماه سپتامبر بود که در آن پارلمان از یک کهنه سرباز ۹۸ ساله اوکراینی-کانادایی که بعداً مشخص شد در ارتش نازی خدمت کرده، تجلیل کرد.

پارلمان کانادا پس از سخنرانی ولودیمیر زلنسکی در مجلس، این کهنه سرباز را مورد تشویق قرار داد. بعداً رئیس مجلس نمایندگان کانادا به دلیل این اتفاق استعفا داد.

به گزارش هیل، راماسوامی یکی از منتقدان سرسخت اوکراین در میان نامزدهای جمهوری‌خواه بوده و از ایالات متحده برای توقف ارسال کمک به این کشور حمایت کرده است. او ماه گذشته یک طرح سیاست خارجی را پیشنهاد کرد که از واگذاری خاک اوکراین به روسیه برای پایان دادن به درگیری‌ها حمایت می‌کند.

زلنسکی نیز که عموماً یک لیبرال ضد نظام در نظر گرفته می‌شود، متحد نزدیک ایالات متحده است. رئیس جمهور اوکراین این هفته با اشاره به چالش‌های لجستیکی برگزاری انتخابات پس از خروج بسیاری از اوکراینی‌ها از کشور برای فرار از جنگ و نبرد هزاران نفر دیگر در خط مقدم تاکید کرد که اکنون «زمان مناسبی» برای انتخابات نیست.

قانون محدودکننده آزادی مطبوعات در اوکراین که راماسوامی به آن اشاره کرد نیز زمانی که در پایان سال گذشته امضا شد، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. این قانون کنترل نظارتی بیشتری را بر رسانه‌های مطبوعاتی به دولت اوکراین فراهم می‌کند.

دولت اوکراین همچنین ماه گذشته لایحه‌ای را برای هدف قرار دادن کلیسای ارتدکس ارائه کرد که راماسوامی آن را نیز اقدامی «غیر دموکراتیک» خواند. این کلیسا از لحاظ تاریخی با دولت روسیه ارتباط داشته است، اما اقدامات دولت برای تحقیق در مورد رهبری کلیسا به‌عنوان یک اقدام محدود کننده آزادی مذهب مورد انتقاد قرار گرفته است.

دولت آمریکا اواخر ماه گذشته (میلادی) ۱۰۰ میلیارد دلار برای کمک اضطراری درخواست کرد که ۶۱ میلیارد دلار آن برای ارسال کمک به اوکراین بود. جمهوری‌خواهان کنگره بر سر این اقدام که شامل حمایت از اسرائیل در بحبوحه جنگ علیه حماس در غزه نیز می‌شود، اختلاف نظر دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha