• دوشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402082920969
  • خبرنگار : 71516

لیبرمن: در شمال شکست خوردیم/ رسانه‌های عبری: نمی‌توان حماس را از بین برد

لیبرمن: در شمال شکست خوردیم/ رسانه‌های عبری: نمی‌توان حماس را از بین برد

وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی تاکید کرد که این رژیم در جنگ جبهه شمال شکست خورده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و عضو کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت: ما در جنگ جبهه شمال شکست خورده‌ایم.

در این راستا حیزی سیمانتوف، تحلیلگر امور عربی در شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: حزب‌الله به استفاده از میدان شمال ادامه خواهد داد تا تغییری در نوار غزه رخ بدهد. هیچ تغییری در غزه وجود ندارد و یحیی السنوار، رئیس حماس در غزه کشته نشده است و اسرائیل قادر نیست حماس را به طور کامل از بین ببرد.

وی گفت: خطر نابودی حماس و اخراج آن از محور حماس-ایران-حزب‌الله-سوریه در دستور کار نیست. آنچه در مرزهای شمالی و شهرک‌های شمالی رخ می‌دهد، یک وضعیت غیر قابل تحمل است. هیچ کسی در آنجا نمانده است و هیچ کسی نیز قصد بازگشت به آنجا را ندارد و این دستاوردی برای حزب‌الله لبنان است.

همچنین تالی گوتلیف، عضو کنست از حزب لیکود گفت: حزب‌الله لبنان ما را مسخره می‌کند و هر زمانی که بخواهد به ما حمله می‌کند.

آموس یدلین، رئیس سابق شعبه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی نیز گفت: در شمال وضعیت به نفع حزب‌الله لبنان است. حزب‌الله جنگ فرسایشی را علیه ما شروع کرده است و ده‌ها هزار اسرائیلی را مجبور کرده تا فرار کنند و بازگشت آنها به شمال یک چالش بسیار بزرگ است.

شبکه ۱۲ تلویزیون صهیونیستی اعلام کرد: بسیاری از اسرائیلی‌ها با رضایت خودشان از شمال خارج نشده‌اند بلکه مجبور شده‌اند و نگران بازگشت به شهرک‌ها هستند.

یدلین پیشتر نیز گفته بود که ارتش رژیم صهیونیستی در تجاوز به غزه از تحقق اهداف خود همچنان دور است و زمان نه در شمال، نه درباره وضعیت اقتصادی و نه در خصوص فشارهای خارجی به نفع این رژیم نیست.

اظهارات مسئولان و رسانه‌های رژیم صهیونیستی در زمانی ایراد می‌شود که درگیری‌ها میان مقاومت لبنان و رژیم صهیونیستی در مرزها همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۰:۵۹

چرا اسرائیل با داشتن تعداد بسیار بالای اسیر فلسطینی تن به مبادله اسرا نداد در حالیکه اینکار منطقی و راحترین روش برای آزادی اسرا بود و حتی نیاز به بمباران و نسل کشی کودکان همراه با فشار افکار عمومی جهانی و یا جنگ زمینی با ریسک و تلفات نیروی نظامی اسرائیل نبود ؟؟ واقعا علت انتخاب گزینه های پر ریسک تر اسرائیل برای چه چیز بوده است درحالیکه گزینه های ساده تر و با تبعات کمتر برای آنها وجود داشته است؟؟ آیا مشکل مدیریت بحران و ارزیابی غلط جنگ سالاران اسرائیل بوده یا موضوع دیگری وجود دارد؟؟