• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1402091309106
  • خبرنگار : 71533

در آستانه سفر مجدد رئیس‌جمهوری

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟

۲۰ ماه پس از نخستین سفر رئیس‌جمهوری به استان البرز که تصویب اجرای ۱۷۲ طرح عمرانی از جمله آغاز ساخت بیش از ۱۷ هزار واحد مسکونی و بررسی طرح‌های نیمه‌کاره همچون پروژه قطار شهری کرج و بزرگراه شمالی و جنوبی را به همراه داشت، سیدابراهیم رئیسی در حالی آماده سفر دوم به البرز می‌شود که بخشی از مصوبات دولت سیزدهم در این استان به نتیجه رسیده و پیشرفت‌هایی هم در پروژه‌های نیمه‌کاره گذشته حاصل شده است.

به گزارش ایسنا، دومین سفر رئیس‌جمهوری به استان البرز با بهره‌برداری از ۵۶ طرح عمرانی در حوزه صنعتی، کشاورزی، بهداشتی، حمل‌ونقل و اجتماعی با سرمایه‌ای معادل ۱۹ هزار میلیارد تومان همراه است که ۴۳ پروژه عمرانی دولتی با اعتباری معادل ۶ هزار و ۴۰۶ میلیارد تومان و ۱۳ طرح صنعتی و کشاورزی با اعتباری معادل ۱۲ هزار و ۴۸۴ میلیارد تومان را شامل می‌شود. بخشی از این پروژه‌های آماده‌ افتتاح از جمله مواردی هستند که یا در چند سال گذشته با وقفه‌هایی در روند ساخت مواجه شدند یا سرعت تکمیل آنان با جداول زمان‌بندی مطابقت نداشته است.

پایان انتظار ۱۰ ساله برای بیمارستان شهید سلیمانی

در سفر ۱۸ فروردین سال گذشته رئیس‌جمهوری به استان البرز، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت نخستین عضو هیات دولت بود که به نمایندگی از رئیسی در دیدار با مردم شهرستان فردیس علاوه بر پیگیری تامین تجهیزات و لوازم پزشکی برای مراکز درمانی استان، مشکلات تکمیل تنها بیمارستان دولتی شهرستان که با گذشت ۱۰ سال از آغاز ساخت همچنان نیمه‌کاره مانده بود را بررسی کرد. بیمارستانی که از سال ۱۳۹۲ با حضور مسئولان وقت در زمینی به مساحت ۱۷ هزار متر مربع کلنگ‌زنی شد و تا آغاز به کار دولت سیزدهم حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی کرد. ادامه روند تکمیل بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت و با سفر سال گذشته رئیسی به استان البرز تامین اعتبارات برای اتمام آن بیش از پیش مورد توجه گرفت. مساحت اراضی بیمارستان هم با همکاری مدیریت شهری و دولت از ۱۷ هزار متر مربع به ۲۷ هزار متر مربع افزایش یافت.  این بیمارستان اکنون با زیربنای ۲۱ هزار متر مربع در پنج طبقه و در قالب سه بلوک به شکل عمومی (جنرال) ساخته شده و دارای بخش‌های تخصصی و فوق‌تخصصی پزشکی است. ظرفیت تعداد تخت‌های آی سی یو بیمارستان فردیس از هفت تخت به ۳۷ تخت افزایش یافته است.  ۶۷ درصد اعتبارات ساخت این بیمارستان در طول ۲۰ ماه گذشته توسط دولت سیزدهم تامین شده  ۵۰ درصد عملیات ساخت آن نیز در یک سال اخیر محقق شده است.

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟
بیمارستان شهید سلیمانی

پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه ساخت بیمارستان سیدالشهدا

از دیگر مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهوری به استان البرز در زمینه تامین نیازهای بهداشتی و درمانی، تامین اعتبارات برای تکمیل ساخت بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی سیدالشهدا رجایی‌شهر است که در زمینی به مساحت ۳۵ هزار و ۶۳۳ متر مربع از ۲ بخش ساختمان اصلی و الحاقی و محوطه تشکیل شده است. مساحت زیربنای ساختمان اصلی ۱۷ هزار و ۹۲۴ متر مربع و در ۸ طبقه شامل زیرزمین، همکف و ۶ طبقه در دست ساخت است.

احمد افضلی معاون عمرانی استانداری البرز درباره روند تکمیل این بیمارستان می‌گوید: عملیات عمرانی این بیمارستان از سال ۹۱ آغاز شد و به دلایل مختلف، گاهی پروژه متوقف شده یا با کندی ادامه یافته است. قبل از دولت سیزدهم، این پروژه دارای ۲۹ درصد پیشرفت فیزیکی بود، اما با پیگیری‌ها به ۶۹ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است. این بیمارستان دارای ۲۶۰ تختخواب است و قادر به افزایش تا ۳۰۰ تختخواب هم خواهد شد. در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز، برنامه ما این است که این پروژه در هفته دولت سال آینده به بهره‌برداری برسد. البته بر اساس برنامه زمان‌بندی قبلی، بنا بود این پروژه در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری رسد، اما با پیگیری‌های دولت، این زمان کوتاه‌تر شده است.

وی با اشاره به نیاز یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومانی پروژه برای تکمیل، یادآور می‌شود: بخشی از اعتبارات این پروژه در سال‌های گذشته تأمین شده و برای تکمیل آن، نیاز است حدود ۴۰۰ میلیارد تومان دیگر به این پروژه تخصیص یابد. پروژه‌ای که در صورت تکمیل بارِ مراجعه بیماران به بیمارستان مدنی کرج را که توان پاسخگویی به نیازهای درمانی و بهداشتی مردم همجوار را ندارد تا حد قابل‌توجهی کاهش می‌دهد تا عملاً بیمارستان سیدالشهدا جایگزینی برای آن بیمارستان باشد. مطابق آمارهای منتشر شده استان البرز ۳ هزار و ۶۴ تخت بیمارستانی دارد که از نسبت میانگین کشوری کمتر است و باید به شاخص ۱.۷ درصد افزایش یابد.

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟
بیمارستان سیدالشهدا

افتتاح ساختمان جدید دانشکده پزشکی

حضور رئیس‌جمهوری در جمع استادان و نخبگان دانشگاه خوارزمی و گفت‌وگو با دانشجویان در سفر نخست به این استان که به بیان مشکلاتی در زمینه کمبود فضای آموزشی استاندارد و امکانات آزمایشگاهی از سوی دانشجویان منجر شد، فرصتی فراهم کرد تا پروژه ساخت ساختمان جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز که از سال ۱۳۹۹ آغاز شده بود با سرعت بیشتری پیش رود تا در آستانه سفر مجدد رئیسی به البرز این پروژه نیز آماده افتتاح باشد. ساختمان جدید دانشکده در ۲۰ هزار متر زمین ساخته شده و ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر بنا دارد و حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز آن هزینه شده است. به گفته استاندار البرز «این ساختمان در ایران مدلی بی‌نظیر دارد و حتی می‌توان گفت در منطقه خاورمیانه، از نظر تجهیزات، امکانات و فناوری، بی‌نظیر است.» این پروژه‌ خیّرساز است و ساختمان جدید شامل ۱۷ کلاس ۴۰ تا ۱۵۰ نفره، سالن آزمون الکترونیک، آمفی تئاتر با ظرفیت ۳۰۰ نفر، سالن جلسات با ظرفیت ۱۰۰ نفر، ۹ آزمایشگاه تخصصی، لانه حیوانات، مرکز مهارت‌های بالینی و کتابخانه الکترونیکی می‌شود.

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟
ساختمان جدید دانشکده پزشکی

گازرسانی به ۱۲۰ روستای استان

احمد وحیدی وزیر کشور نماینده دیگر رئیس‌جمهوری در سفر سال گذشته بود که هم از روستای گردشگری کندر در جاده کرج - چالوس بازدید کرد و هم در جریان روند پیشرفت پروژه بزرگراه شمالی کرج قرار گرفت و گزارشی شامل هم مشکلات رفاهی روستانشینان و هم معضل ترافیکی شهروندان را به رئیس‌جمهوری ارائه کرد. نتیجه ارزیابی این گزارش در بخش روستایی گازرسانی به ۱۲۰ روستای صعب‌العبور استان البرز را در یک‌سال گذشته را به همراه داشت که با تأمین اعتبار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی محقق شد. در جریان انجام این پروژه ساکنان روستاهای شهرستان‌های کرج، طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ که بیش از ۸ هزار و ۸۰۰ خانوار را دربر می‌گیرند از گاز شهری برخوردار شدند.

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟
گازرسانی به ۱۲۰ روستای استان البرز

افتتاح بخش میانی بزرگراه شهید سلیمانی

در بخش شهری اما تسریع ساخت آزادراه ۱۸ کیلومتری شمالی کرج که از انتهای آزادراه شهید همت - کرج، تقاطع جاده چالوس آغاز و به آزادراه کرج - قزوین منتهی می‌شود و از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است از نتایج سفر اول رئیس‌جمهوری به استان البرز بود که پیشرفت فیزیکی پروژه را به حدود ۷۸ درصد رساند.  فاز نخست این آزادراه به طول ۷.۶ کیلومتر از بخش میانی پروژه، در حد فاصل تقاطع طالقانی شمالی تا تقاطع بلوار انقلاب شمالی قرار دارد که آماده بهره‌برداری است و در سفر دوم رئیسی به استان افتتاح خواهد شد.

استاندار البرز درباره روند پیشرفت پروژه آزادراه شهید سلیمانی و تأثیر آن در کاهش ترافیک ورودی استان البرز، می‌گوید: در ۱۰ ماه گذشته بخش میانی این اتوبان با طول ۷.۶ کیلومتر به بهره‌برداری رسیده است. تاکنون حدود ۴.۲ میلیون مترمکعب خاکبرداری و ۱۲۰ هزار تن آسفالت‌ریزی انجام و حدود ۶۵ هزار مترمکعب نیز بتن ریخته شده است. پیش‌بینی می‌شود این بخش ظرف ۶ ماه آینده به خوارزمی و ظرف یک سال آینده به تهران برسد. با تکمیل بقیه فازهای این پروژه هم حدود ۴۰ درصد از ترافیک ورودی به البرز کاهش می‌یابد.

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟
 بزرگراه شهید سلیمانی

پیشرفت فیزیکی ساخت پل‌های چندوجهی آزادراه همت - کرج

پروژه ساخت پل‌های B ۰ و B ۱ بود در انتهای آزادراه همت - کرج در شرایطی انجام می‌شود که در صورت بهره‌برداری از آن‌ها بخش قابل‌توجهی از ترافیک فعلی آزادراه تهران - کرج رفع خواهند شد. ساخت پل چندوجهی B ۰ با ارتفاع ۳۵ متر، طول ۶۳۰ متر و وجود ورودی‌ها و خروجی‌های متعدد بر آن از سال ۱۴۰۲ آغاز شده و تاکنون ۳۱ درصد پیشرفت داشته است. کارکرد این پل مدیریت و کاهش ترافیک محدوده چالوس و ادامه آزادراه همت در استان البرز است که تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیلش هزینه شده است.

پروژه ساخت پل B۱ نیز که بر رودخانه کرج و تصفیه‌خانه بیلقان واقع شده و با ارتفاع ۱۳۰ متر، دهانه ۱۸۰ متر و طول یک هزار و ۵۰ متر، بلندترین پل خاورمیانه محسوب می‌شود، پیچیده‌ترین پل ایران از نظر مهندسی است. ساخت این پروژه از سال ۹۵ آغاز شده و از سال ۱۴۰۲ با ۲۰ درصد پیشرفت تحویل گرفته شده است. برای پیشبرد این پروژه از مجهزترین دستگاه‌های روز دنیا استفاده شده و اکنون در مجموع ۵۴ درصد پیشرفت را محقق کرده است.

وعده‌های دولت در استان البرز به کجا رسید؟
پروژه ساخت پل B۱

استاندار البرز درباره این پروژه می‌گوید: گرچه کار این پروژه از حدود ۸ سال قبل آغاز شده اما حدود ۴ ماه پیش‌ فاز اجرایی آن توسط پیمانکار شروع و با ایجاد ورودی‌ها و خروجی‌های متعدد به نام شهید سلیمانی‌ آغاز شد که تاکنون ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ ۷۰ درصد هزینه این پروژه تامین مالی شده و ۳۰ درصد نیز باقی مانده که حدود ۷ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود و با همکاری ۵۰ درصدی شهرداری کرج و دولت تأمین خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۳ ۱۸:۰۸

درود بر شما بزرگراه شمالی به این زودی ها تکمیل نخواهد شد هنوز اقدامی برای رفع معارضین در منطقه چنارک و بلوار خوارزمی نشده عملکرد صفر در این منطقه را بعداز هشت سال همچنان شاهدیم

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۳ ۱۹:۵۷

لطفا در نظر بگیرید،با رفتن زندان رجایی شهر بعد از سالها،محل مناسبی برای پارک وشهر بازی،مجتمع تجاری بوجود آمده،که میتواند درآمد زایی و اشتعال زایی برای مردم کرج باشد،تشکر