• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402092114940
  • خبرنگار : 71560

زارع: بیشترین رشد درآمدی بودجه ۱۴۰۳ مربوط به افزایش درآمدهای مالیاتی و گمرکی است

زارع: بیشترین رشد درآمدی بودجه ۱۴۰۳ مربوط به افزایش درآمدهای مالیاتی و گمرکی است

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: بیشترین رشد منابع بودجه سال ۱۴۰۳ از محل درآمدهای گمرکی و مالیاتی است که حدود ۴۰ درصد رشد داشته و میزان وابستگی به منابع نفتی حدود ۲۴ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، رحیم زارع در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ضمن قرائت گزارش کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ بیان کرد: پس از اعلام وصول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ این لایحه جهت رسیدگی به کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ ارجاع شد. طی چهار جلسه رسمی با حضور وزرای ذیربط و مسئولان دستگاه‌های مربوطه به ویژه رئیس سازمان برنامه و بودجه، کارشناسان مرکز پژوهش‌ها مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت در جلسه ۱۴۰۲.۰۹.۲۰ کمیسیون تلفیق با اکثریت آرا کلیات لایحه را به تصویب رساند.

وی در ادامه اظهار کرد: اینک گزارش نهایی کمیسیون در سه محور یعنی اعداد و ارقام کلان لایحه، نقاط قوت و ضعف لایحه بودجه و ملاحظات و محورهایی که باید در تصمیم‌گیری مورد توجه قرار گیرد به صحن مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ در ادامه تصریح کرد: بودجه ۱۴۰۳ کل کشور به عنوان اولین بودجه‌ای است که براساس آیین‌نامه جدید به مجلس شورای اسلامی ارائه شده و به عنوان اولین بودجه‌ای است که متناسب با برنامه هفتم توسعه تنظیم شده است.

زارع ادامه داد: منابع عمومی در لایحه بودجه تقدیمی با رشد ۱۸ درصدی نسبت به بودجه سال ۱۴۰۳ به ۲۴۶۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. بیشترین رشد منابع نیز به درآمدهای مالیاتی و گمرکی باز می‌گردد که حدود ۴۰ درصد رشد یافته است یا میزان وابستگی بودجه به منابع نفتی نیز حدود ۲۴ درصد کاهش یافته است که البته بدون در نظر گرفتن منابع هدفمندی یارانه‌ها است. درآمد حاصل از واگذاری‌های مالی در بودجه سال ۱۴۰۳، ۱۳ درصد بوده که بالغ بر ۳۱۹ هزار میلیارد تومان می‌باشد.

متن کامل گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور را در اینجا بخوانید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۱۰:۰۷

تا زمانی که درآمدها از صنعت و تولید نباشد این افزایش درآمدها ارزشی ندارد و نتیجه آن فقط کوچک شدن سفره ها و لاغر شدن اقتصادی مردم است.

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۲۲:۴۱

هم گمرک و مالیات باید باشه وهمه جاهم مرسوم ولی گمرک زیاد باعث گرونی کالا در بازار و مالیات هم برا بعضی کسبه کمر شکن پول نفت و درامدهای دیگه کجان دست تو جیب مردم وکمبود مواد خوراکی به بهانه صادرات غیر نفتی چندان خوشایند نیست و مردم را به ستوه میاره 24درصصد کاهش صادرات نفت خوشحال کننده نیست