به گزارش ایسنا، مهدی صفری در این نشست مشترک ضمن اشاره به اهمیت همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با منطقه آسه آن، از حمایت کشورهای عضو اتحادیه در الحاق جمهوری اسلامی ایران به پیمان مودت و همکاری آسه آن تقدیر و خواستار حمایت کامل و همه جانبه کشورهای عضو مبنی بر درخواست جمهوری اسلامی ایران به عنوان شریک گفتوگوی آسه آن شد.
معاون اقتصادی وزارت امور خارجه در ادامه خاطر نشان کرد جمهوری اسلامی ایران ظرفیتهای بالایی در حوزههای انرژی، ترانزیت، حمل و نقل، فناوریهای نوین دارد و آماده هرگونه توسعه همکاری در این بخشها با کشورهای عضو آسه آن میباشد.
صفری با تاکید بر تسریع در برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی، آمادگی کشورمان را برای بکارگیری شیوه های مختلف از جمله تجارت تهاتری مورد تاکید قرار داد و با اشاره به ظرفیتهای ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه بویژه مسیر شمال - جنوب از سفرای آسه آن دعوت کرد تا با سفر به مناطقی همچون چابهار از نزدیک با امکانات موجود آشنا شوند .
در این نشست سفرای مقیم آسه ان در ایران با اشاره به ظرفیتهای فوق العاده اقتصادی و تجاری ایران در منطقه و اعلام آمادگی برای بسط و توسعه همکاری با کشورمان، این نشست را فرصت مناسبی برای تبادل نظر و گفتوگو دانستند و بر تقویت هر چه بیشتر همکاریها در زمینههای مختلف تاکید و به منظور آشنایی بیشتر از ظرفیتها و توانایی های بندر چابهار جهت بازدید از این بندر اعلام آمادگی کردند.
اندونزی، مالزی، فیلیپین، تایلند، برونئی دارالسلام، ویتنام، لائوس، میانمار، سنگاپور و کامبوج، ده عضو کشورهای آسه آن محسوب میشوند.
انتهای پیام
نظرات