• پنجشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1402111914173
  • منبع : پایگاه‌های خبری

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود!

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود!

حسرت ها انگار که تمامی ندارد. هیچگاه قرار نیست که این ماموریت نیمه تمام، کامل شود و ایران گویی باید همیشه در آخرین نفس، از رویای رسیدن به جام باز بماند.

به گزارش ایسنا، خبرآنلاین نوشت: داستان چهارشنبه شب در استادیوم الثمامه هم فرقی با تاریخ پیشین خود نداشت. ایران بازهم تا آستانه دستاوردی بزرگ رفت اما بازهم ناکام ماند. تا امیر قلعه نویی باز هم نتواند به آن چه که می خواهد، در تیم ملی دست یابد. به بهانه شکست تلخ و ناامیدکننده ایران در نیمه نهایی جام ملت های ۲۰۲۳ مقابل قطر، در چهار قاب، مروری داشته ایم بر ناکامی های گزنده ایران در تاریخ جام ملت های آسیا.

۱)حسرت علی دایی

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود!

دو جام پیاپی و دو حسرت باورنکردنی برای علی دایی. ابتدا نیمه نهایی ۱۹۹۶ و از دست دادن پنالتی مقابل محمد الدعایه افسانه ای. همان پنالتی درنهایت حکم به حذف ایران در پای فینال آن سال را امضا کرد. ۴ سال بعد باز هم علی دایی و باز هم حسرت. این بار در مرحله یک چهارم نهایی مقابل کره جنوبی. ایران با سوپرگل بی نظیر کریم باقری از کره پیش افتاد اما اشتباه دایی در آخرین ثانیه های بازی در دفع توپ کره جنوبی را به گل تساوی رساند و در وقت اضافه هم گل طلایی از راه رسید و ایران باز هم حذف شد.

۲)حسرت برانکو

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود!

برانکو هم یکی از اعضای همان فهرست بلندبالایی است که نتوانست ایران را در رسیدن به فینال و قهرمانی رهبری کند. او تیمی جذاب ساخت اما بازهم پای فینال کم آورد. تصمیم داور در اخراج ستار زارع بود یا بدشانسی گل نشدن پنالتی های ایمان مبعلی و یحیی گل محمدی، نمی توان دقیق ذکر کرد اما هر چه بود، ایران پرستاره ۲۰۰۴ هم به فینال نرسید تا آن نسل طلایی هم دستش از یک افتخار بزرگ کوتاه بماند.

۳)حسرت کی روش

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود!

دو تیم دوست داشتنی پس از دو جام جهانی شورانگیز هم در جام ملت ها موفق نبود. ۲۰۱۵ آن بازی پر از درام مقابل عراق و درنهایت پنالتی هایی که قصه را به نفع ایران ننوشتند و ۲۰۱۹ هم که باز در نیمه نهایی و این بار مقابل ژاپن و یک باخت شوکه کننده دیگر این بار با سه گل در شرایطی که فاصله دو تیم واقعا سه گل نبود. انگار حتی اگر تیمی داشته باشی که تنه به تنه نیجریه،آرژانتین،مراکش،اسپانیا و پرتغال بزند، باز هم قرار نیست طلسم ناکامی فوتبال ایران در قاره کهن را بشکنی.

۴)حسرت قلعه نویی

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود!

۱۷ سال پس از شکست مقابل کره جنوبی در ضربات پنالتی و حذف از مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های ۲۰۰۷، قلعه نویی برگشته بود تا جبران کند. او تمام خشم ها و کینه های این ۱۷ سال را در دل خود نگه داشته بود و می خواست به همه منتقدانش ثابت کند که کت تن کیست. او با هر انتقادی که به کارش وارد بود، تیم درهم شکسته پس از جام جهانی ۲۰۲۲ را جمع و جور کرد و برای جام ملت های ۲۰۲۳ آماده شد. تقدیر اما با قلعه نویی انگار سر سازش ندارد. او یک مرحله از دفعه پیش خود جلوتر رفت. در یک چهارم نهایی، حماسه آفرید و از ژاپن عبور کرد اما نحسی نیمه نهایی، گریبان او را گرفت. این بار هم دیگر خبری از باخت در ضربات پنالتی نبود که او سال ها بتواند بگوید که من بدون شکست حذف شدم. این بار او در همان ۹۰ دقیقه قافیه را به قطر میزبان واگذار کرد تا یکی از طلایی ترین نسل های ایران پس از دو دوره ناکامی با کی روش، با امیر قلعه نویی هم به فتح جام ملت های آسیا نرسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۱-۱۹ ۰۹:۳۴

قله نویی واقعا ترسیده بود تیمو بیرانوند وطارمی به باخت دادن چقدر بزرگ کردن اینارو خوب شد باختیم

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۱۹ ۰۹:۵۵

آقای قلعه نویی بهترین مربی ایرانه.

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۱۹ ۱۰:۱۹

مربی که ادعاش میشه همینم میشه چه اصراری داری از بازیکنان سن بالا استفاده کنی وقتی قائدی و قلی زاده سرعتی هستن چرا نمیاری تو بازی همش جهانبخش و حاج صفی بابا اینا نمیتونن دوندگی کنن یه اکرم عفیف همتونو نابود کرد

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۱۹ ۱۰:۵۶

اگر در بازی دیروز کادر فنی انالیز درستی از تیم قطر و بازیکنانش داشت و تنها مهره کلیدی و خطرناک این تیم یعنی اکرم عفیف را کاملا مهار میکرد مسلما ما الان در فینال بودیم. تیم ملی تمهیدات لازم برای رویاروئی با این تیم عربی که از تمام عوامل برای پیروزیش استفاده میکرد مثل داور عرب زبان و تماشاگرهای بی شمار به کار نبرد.

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۱۹ ۱۳:۳۰

سلام کسانی که برنامه ریزی می کنند برای تیم ملی دقت کنند کدام مربی ثمره خوبی برای فوتبال ایران داشته آن را بکار بگیرند

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۱۹ ۱۴:۰۴

دلایل قهرمان نشدن ها را باید جای دیگری جستجو کرد