• سه‌شنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402112417198
  • خبرنگار : 71588

منابع فلسطینی فاش کردند

محمود عباس و امیر قطر میانجیگری دوحه میان فتح و حماس را بررسی کردند

محمود عباس و امیر قطر میانجیگری دوحه میان فتح و حماس را بررسی کردند

منابع فلسطینی جزئیات جدیدی از رایزنی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با امیر قطر درخصوص فرصت‌های دوحه برای میانجیگری میان جنبش‌های فتح و حماس خبر دادند.

به گزارش ایسنا، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز دوشنبه با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر دیدار کرد و در جریان این دیدار ۲ طرف به بررسی راه‌های توقف جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و درخواست‌ها برای بازسازی این باریکه پس از جنگ و همچنین پایان یافتن اختلافات میان گروه‌های فلسطینی پرداختند.

براساس گزارش الشرق، منابع آگاه فلسطینی اعلام کردند که محمود عباس در جریان دیدار از امیر قطر به خاطر نقش کشورش در میانجیگری میان ۲ جنبش حماس و فتح برای ورود جنبش حماس به سازمان آزادی‌بخش فلسطین و قبول تشکیل دولت کارشناسان فلسطینی برای برعهده گرفتن مأموریت بازسازی نوار غزه در مرحله پساجنگ و انجام اصلاحات گسترده در موسسات و قوانین تشکیلات خودگردان قدردانی کرد.

سفر محمود عباس به دوحه بنا به درخواست امیر قطر انجام شده بود.

طبق گفته این منابع، محمود عباس، امیر قطر را درجریان تشکیل یک دولت متخصص «تکنوکرات‌» با هدف مقدمه‌چینی برای بازسازی نوار غزه، فراهم کردن پناهگاه و نیازهای اساسی ساکنان این باریکه مانند غذا، دارو، آب و برق و برنامه‌ریزی برای تشکیل نهادهای لازم جهت بازسازی و برنامه‌ریزی برای اصلاح و توسعه سیستم‌ها و قوانین در نهادهای تشکیلات خودگردان فلسطین قرار داد.

منابع مذکور همچنین اعلام کردند رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین آمادگی جنبش فتح را برای بازگشت به روند آشتی و پایان دادن به اختلافات از طریق انجام گفت‌وگوی جدی با جنبش حماس درخصوص ورود به سازمان آزادی‌بخش براساس اصول مورد پذیرش این سازمان اعلام کرد.

در همین راستا، مسؤولان جنبش حماس از تلاش‌های میانجیگرانه قطر استقبال کردند.

یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در این باره گفت که حماس آغازگر فراخوانی برای تشکیل یک دولت وفاق ملی بود که بازسازی نوار غزه را بر عهده بگیرد و برای برگزاری انتخابات عمومی آماده شود.

وی در ادامه گفت این جنبش با تمامی گروه‌هایی که در نشست بیروت در ۲ ماه پیش مشارکت داشتند بر سر  مجموعه‌ای از اقدامات ازجمله تشکیل دولت وفاق ملی به اتفاق‌نظر رسید و هرگونه رایزنی با جنبش فتح درخصوص تشکیل این دولت بر این اساس خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha