• پنجشنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402120301800
  • خبرنگار : 71402

ترودو نگران تهدید «نظریه‌پردازان توطئه» برای رسانه‌های اصلی

ترودو نگران تهدید «نظریه‌پردازان توطئه» برای رسانه‌های اصلی

جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا رسانه‌های اجتماعی را به دلیل ممانعت از شکل‌دهی افکار عمومی توسط رسانه‌های خبری بزرگ به روشی که قبلا انجام می‌دادند، مقصر دانست.

به گزارش ایسنا، جاستین ترودو در مصاحبه‌ای رادیویی گفت: «یک جریان تضعیف عمدی رسانه‌های جریان اصلی وجود دارد.»

نخست‌وزیر کانادا صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد که «نظریه‌پردازان توطئه مشغول به کار هستند؛ همچنین عوامل رسانه‌های اجتماعی هستند که تلاش می‌کنند تا هر کاری که می‌توانند انجام دهند تا مردم را در حباب‌های فیلتر کوچک خود نگه دارند تا از توافق مردم بر روی مجموعه‌ای از حقایق مشترک جلوگیری کنند، روشی که سی‌بی‌سی و سی‌تی‌وی کار می‌کند؛ زمانی آنها تنها منابع خبری ما بودند که برای پخش در سراسر کشور استفاده می‌شد و حداقل یک درک مشترک از چیزها ارائه می‌شد.»

در اوایل این ماه، ترودو اقدام «بل میدیا» (Bell Media) برای اخراج بسیاری از روزنامه‌نگاران محلی خود و فروش ۴۵ ایستگاه از ۱۰۳ ایستگاه رادیویی منطقه‌ای را محکوم و استدلال کرد که روزنامه‌نگاری محلی دموکراسی کانادا را در کنار هم نگه می‌دارد.

او روز چهارشنبه گفت: «تغییرات عظیمی وجود دارد که باید در چشم‌انداز رسانه‌ای ما اتفاق بیفتد، و دولت می‌تواند تلاش کند و شرایط و انگیزه‌هایی برای وقوع آن ایجاد کند. ما روی رسانه‌های مستقل محلی سرمایه‌گذاری می‌کنیم.» با این حال او اذعان کرد که تزریق هنگفت پول به رسانه‌ها می‌تواند آنها را در معرض خطر تبدیل شدن به سخنگوهای دولت قرار دهد.

در ژوئن ۲۰۲۳، پارلمان کانادا «قانون اخبار آنلاین (ONA) را تصویب کرد که بر اساس آن موتورهای جستجو و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی باید به رسانه‌های خبری بابت ارسال محتوای آنها غرامت بپردازند. ترودو در مصاحبه رادیویی خود گفت، در حالی که گوگل از این امر پیروی کرده است، فیس‌بوک «انتخاب کرد عامل بد این ماجرا باشد.» متا با مسدود کردن تمام محتوای خبری ناشران کانادایی در فیس‌بوک و اینستاگرام به این قانون پاسخ داد.

نظرات ترودو بازتاب همان نظراتی بود که باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده در مصاحبه ماه مه ۲۰۲۳ با سی‌بی‌اس بیان کرد. اوباما از «رسانه‌های چند دسته» به‌عنوان یکی از مواردی که نگران آن بود، نام برد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده زمانی «سه ایستگاه تلویزیونی داشت و مردم درک مشابهی از اینکه چه چیزی درست است و چه چیزی نیست و چه چیزی واقعی است و چه چیزی واقعی نیست، دریافت می‌کردند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha