• سه‌شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403020402602
  • خبرنگار : 71402

دیدار بایدن با سیاستمداران مخالف جنگ غزه در کاخ سفید

دیدار بایدن با سیاستمداران مخالف  جنگ غزه در کاخ سفید

در شرایطی که حملات بی‌امان صهیونیست‌ها به غزه تمامی ندارد و سیاستمداران لیبرال آمریکایی هم زبان به اعتراض گشوده‌اند، بایدن با سه تن از قانونگذاران مخالف بنیامین نتانیاهو و مخالف کمپین بمباران غزه در کاخ سفید ملاقات کرد.

به گزارش ایسنا، ملاقات روز دوشنبه «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا با «الکساندریا اوکاسیو-کورتز» عضو مجلس نمایندگان آمریکا و سناتورها «برنی سندرز» و «اد مارکی» در شرایطی انجام شد که حمایت‌های تمام نشدنی دولت واشنگتن از رژیم صهیونیستی در پی عملیات هفتم اکتبر مقاومت فلسطین، دموکرات‌ها را چند دسته کرده و این روی نظر رای‌دهندگان قبل از انتخابات ریاست جمهوری نوامبر هم تاثیر گذاشته است.  

این قانونگذاران آمریکایی به شدت از سیاست‌های رژیم صهیونیستی انتقاد می‌کنند؛ اوکاسیو-کورتز ماه گذشته وضعیت انسانی غزه را عین «نسل‌کشی آشکار» توصیف کرد و برنی سندرز بارها به حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو و جنایت علیه کودکان غزه تاخته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کاخ سفید درباره گفت‌وگوهای مذکور اظهارنظری نکرده است.

با این حال برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) نوشت: «من مشتاقانه منتظر ارائه اصلاحات قانونی برای کاهش میلیاردها دلار بودجه نظامی تهاجمی برای اسرائیل هستم. ایالات متحده نمی‌تواند به تامین مالی این جنگ وحشتناک ادامه دهد. نظرسنجی‌ها نشان‌دهنده انزجار آمریکایی‌ها از ماشین جنگی نتانیاهو و فاجعه انسانی در غزه است.»

پیشتر هم وزارت خارجه آمریکا با انتشار ارزیابی بشردوستانه سالیانه خود اعلام کرد رژیم صهیونیستی تاکنون ۸۰ هزار فلسطینی در نوار غزه را کشته یا مجروح کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در این ارزیابی با اشاره به بحران بشردوستانه جدی در نوار غزه، از رژیم صهیونیستی خواسته است تا عملیات‌های نظامی خود را مطابق با قوانین بین‌المللی انجام داده و هر اقدام ممکنی را برای حفاظت از غیرنظامیان اتخاد کند.

 این لفاظی‌ها در شرایطی انجام می‌شود که آمریکا از هفتم اکتبر بزرگ‌ترین حامی مالی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده و سه بار در شورای امنیت قطعنامه آتش‌بس وتو کرده و یک بار هم رای ممتنع داد و بعد با بیان اینکه قطعنامه لازم‌الاجرا نیست، آن را تضعیف کرد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha