• چهارشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403021208840
  • خبرنگار : 71145

آخرین تحولات و جزئیات مذاکرات قاهره از زبان منبع فلسطینی

آخرین تحولات و جزئیات مذاکرات قاهره از زبان منبع فلسطینی

یک منبع آگاه فلسطینی جزئیات پیشرفت مذاکرات قاهره و آخرین تحولات آن را به المیادین فاش و تاکید کرد که در سندی که به جنبش حماس ارائه شده است، از شدت موضع اشغالگران کاسته شده است.

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه فلسطینی روز سه‌شنبه جزئیات پیشرفت مذاکرات قاهره و آخرین تحولات را به المیادین فاش کرد و توضیح داد که این سند که به جنبش حماس ارائه شده حاوی نکات مثبت و کاهش موضع اسرائیل است.

این منبع افزود که حماس هنوز باید موضوعات کلیدی، به ویژه آتش‌بس و عقب‌نشینی از غزه را تثبیت کند.

این منبع خاطرنشان کرد که پایبندی حماس به سند ارائه شده در ۱۴ مارس و پایبندی به تمام بندهای آن اشغالگران را مجبور به عقب‌نشینی در خصوص موضوعات آتش‌بس، عقب نشینی از غزه و بازگشت آوارگان کرد.

وی تصریح کرد: جنبش حماس پس از بازگشت هیئتش به قاهره همچنان در حال بررسی این پیشنهاد و در حال انجام رایزنی‌های فشرده است و با میانجی‌های مصری و قطری در تماس دائمی است.

این منبع در گفت‌وگو با المیادین گفت که هنوز نکات بحث برانگیز در مورد موضوع اسیران صهیونیست وجود دارد و برای توافق بر سر تعداد و کیفیت آزادی آنها نیاز به زمان هست.

این منبع تاکید کرد که فضا بهتر از گذشته است و موضع اسرائیل در مورد عقب نشینی و بازگشت آوارگان شاهد عقب‌گردهایی است.

مصعب البریم، سخنگوی جنبش جهاد اسلامی در این خصوص در گفت‌وگو با المیادین گفت: «نبرد پایان نمی‌یابد مگر اینکه تهاجم اشغالگران متوقف شود و دشمن عقب‌نشینی کند.»

روز سه شنبه رهبری جنبش حماس در پیامی در خصوص مذاکرات قاهره به جناح‌های مقاومت فلسطین اطلاع داد که هیئتش به قاهره رفته و در مورد چند موضوع موجود در پیشنهاد اخیر ارائه شده به جنبش رایزنی کرده است.

این جنبش توضیح داد که این هیئت توضیحات و نظرات میانجیگران مصری و قطری را در مورد جزئیات آخرین سند شنیده و پس از شفاف سازی و تحقیق درباره سند اخیرا ارسال شده، برای تکمیل رایزنی‌ها، قاهره را ترک کرد.

همچنین سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا گزارش داد: «تل‌آویو پیشنهاد خوبی ارائه کرد و منتظر پاسخ حماس درباره توافق تبادل اسرا بین ۲ طرف است».

بلینکن توضیح داد که به اسرائیل سفر خواهد کرد و با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر درباره روش ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه گفت‌وگو خواهد کرد.

 به ادعای وی باید تلاش‌هایی برای اطمینان از اثربخشی ورود و توزیع کمک‌ها به نوار غزه انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha