• شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404091509206
  • منبع : ریاست جمهوری

دستور پزشکیان برای بهره‌برداری رسمی از طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی

دستور پزشکیان برای بهره‌برداری رسمی از طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی

طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی (حد فاصل سیرجان تا اصفهان) که با حمایت عمده شرکت فولاد مبارکه اجرا شده است با دستور رئیس جمهور افتتاح و بهره‌برداری رسمی از آن آغاز شد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ در مراسمی دستور افتتاح و آغاز بهره‌برداری رسمی از طرح انتقال آب دریا به فلات مرکزی ایران را که با حمایت عمده شرکت فولاد مبارکه اصفهان اجرا شده است، صادر کرد.

هدف اجرای این پروژه تأمین آب پایدار برای صنایع استان اصفهان است که با هزینه ۳۵ هزار میلیارد تومان و مشارکت عمده شرکت فولاد مبارکه به طول ۸۰۰ کیلومتر در مسیر سیرجان تا اصفهان اجرا شده است.

با آغاز بهره‌برداری از این طرح وابستگی کامل فولاد مبارکه و بخش قابل توجهی از صنایع منطقه به آب زاینده‌رود قطع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۵ ۱۱:۰۴

لا اقل باید پنجاه سال قبل این کار میشد هم به سفره های آب زیر زمینی کمک میشد هم به رطوبت کمک میشد وضع خیلی بهتر میشد اکنون برای آب غذا که نباید فکر صرفه اقتصادی بشه بحث زنده ماندن آبادی که از آب میاد

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۵ ۱۱:۵۹

کدوم دریا؟ دریای مازندران؟ دودش بعدا میره تو چشمتون

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۵ ۱۲:۱۱

بهره برداری دستور میخواد چیکار پناه بر خدا

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۵ ۱۲:۱۴

بسیار عالی، هوشمندانه و به نفع کشور. خسته نباشید به همه عوامل.